Xiaomi Roidmi F8

Roidmi F8 je ďalší z užitočných pomocníkov z dielne výrobcu Xiaomi, ktorý pochádza z kategórie zariadení určených do bežných domácností. Robotické vysávače sú síce automatizované, no nezvládnu všetko.

Roidmi F8 s predĺženou rukoväťou je vhodný pre upratovanie podláh priestranných miestností, nielen pre zbavenie sa drobných nečistôt. Motor, ktorý dokáže vygenerovať 100 000 otáčok za minútu, poskytuje v maximálnom chode sací výkon na úrovni 18 500 Pa.

Xiaomi Roidmi F8

Xiaomi Roidmi F8

Cena: 222,57 €Kupón: YEBSFZEI

Pri tomto type zariadenia je dôležitá hlučnosť. Pri absolútnom tichu to určite nepôjde, no deklarovaná hlučnosť 75 dB je viac ako len prijateľná. Výrobca prispôsobil dizajn čistiacej mechaniky tak, aby sa vysporiadala aj s vlasmi či srsťou domácich miláčikov.

Štvorstupňový filtračný systém zachytí aj extrémne malé nečistoty a prach. Zo zariadenia vychádza len čistý vzduch a žiadne druhotné znečistenie nehrozí. Hlavica s kefou je otočná, čiže dokážete zájsť aj do užších priestorov a rohov miestností.

vysavac

Upratovanie musíte stihnúť do 55 minút. Taká je totižto výdrž na jedno nabitie batérie s kapacitou 2 500 mAh. Výrobca hovorí, že výdrž vystačí pre upratanie plochy o veľkosti 350 metrov štvorcových.

Xiaomi Roidmi F8

Perfektné je LED svetlo so senzorom. To sa automaticky aktivuje, ak napr. vojdete pod pohovku či iného tmavého priestoru. Tak ako iné inteligentné produkty, aj Xiaomi Roidmi F8 spojíte so smartfónom pomocou aplikácie.

Získate tak prehľad o stave batérie, čase používania, aktualizáciách softvéru vysávača alebo zistíte, či nie je opotrebovaný filter. Xiaomi Roidmi F8 uviedol do dočasnej akcie predajca GeekBuying. Cenu s použitím kupónu YEBSFZEI stanovil na približne 220 EUR.

Bezplatné doručenie potrvá 2-7 pracovných dní, keďže sa zariadenie nachádza v sklade predajcu v susednom Poľsku. Za necelých 6 EUR si ale môžete pri26kúpiť poistenie prepravy, pokiaľ budete chcieť.