Úvod Zariadenia Xiaomi QCY L1: Bezdrôtové slúchadlá s perfektným využitím a úžasnou cenou!

Xiaomi QCY L1: Bezdrôtové slúchadlá s perfektným využitím a úžasnou cenou!

Slúchadlá od Xiaomi sú ďalším produktom, v ktorom firma spája nízku cenu a vysokú kvalitu.

0

Xiaomi jednoznačne vie, ako zaujať. Či už sú to smartfóny, notebooky alebo príslušenstvo, vždy príde s produktom, ktorý vyzerá skvele, funguje ešte lepšie a stojí tak málo, ako to len ide. Ich slúchadlá, Xiaomi QCY L1, sú toho jasným dôkazom.

Športové bezdrôtové slúchadlá Xiaomi QCY L1 vyzerajú naozaj krásne, majú dlhú výdržprekvapujú svojou cenou. Z využitia aj dizajnu je jasné, že ide o priamu konkurenciu oveľa drahších slúchadiel, ktoré nájdeme v slovenských obchodoch. Rovnako ako iné Xiaomi produkty sú aj tieto slúchadlá určené pre široké publikum, ktorému finančne veľmi neublížia.

Xiaomi QCY L1
Xiaomi QCY L1 sú odolné voči vode a potu.

Xiaomi QCY L1

Cena: 23,37 € | Doručenie: Bez doplácania DPH

Športové slúchadlá sú spojené káblikom, vďaka čomu ich môžete pohodlne nosiť okolo krku. Určené sú tak hlavne pre športovo nadchnutých ľudí, o čom svedčí aj fakt, že sú odolné voči vode a teda aj potu. Vybavené sú Bluetooth 4.2 konektivitou s dosahom maximálne 10 metrov, 80 mAh batériou, vďaka čomu vydržia prehrávať hudbu 6,5 hodiny.

Každé slúchadlo váži len 2 gramy, vďaka čomu sa nosí pohodlne, netlačí a neťahá. Z 0 % na 100 % sa nabijú za 2 hodiny. Vzhľadom na to, že ich obchod CAFAGO predáva len za 23,37 € vám budú doručené bez doplácania DPH. Finálna cena slúchadiel sa tak skutočne zastavuje na 23,37 €. V slovenských obchodoch (ak ich tam nájdete) môže byť cena aj dvojnásobne vyššia.

Tak čo poviete, môže byť?