Xiaomi okrem elektronických zariadení vyrába aj tie analógové. Krásnym príkladom sú aj hodinky Xiaomi CIGA, ktoré síce nemajú smart funkcie, no majú o to prepracovanejší dizajn.

Hodinky Xiaomi CIGA, musím uznať, ponúkajú jeden z tých originálnejších dizajnov, aké som v posledných rokoch videl. Vznikli v spolupráci so spoločnosťou CIGA Design, ktorá je známa hlavne extravagantnejšími kúskami, medzi ktoré patria aj hodinky od Xiaomi.

Xiaomi sa týmto krokom ľuďom snaží pripomenúť, že na to, aby sme vedeli, koľko je hodín, nepotrebujeme displeje, Wi-Fi ani nič podobné. Vďaka nám môžu byť tvoje za lákavú cenu bez zbytočných poplatkov. Poďme sa pozrieť na to, koľko stoja.

Xiaomi CIGA predáva obchod CAFAGO, ktorý ich vedie za akciovú cenu 179,79 €, pričom doručuje ich bez zbytočných poplatkov. Stačí si zvoliť „Duty Free Shipping“ a prídu ti bez doplácania DPH.

Xiaomi CIGA

Zariadenie má hliníkový rám a dva remienky, ktoré si môžeš medzi sebou meniť. Jeden z nich je vyrobený z mäkkého silikónu, ten druhý zas z pravej kravskej kože. Hodinky sú veľké 40,8 x 48 mm, vážia 90 gramov a dokonca sú odolné voči vode (do 3 ATM). Vzhľadom na to, že sú mechanické, sa nemusíš báť toho, že by sa ti tak rýchlo vybili.

Ak ťa zaujali, objednávaj, akcia nebude trvať večne. Podľa všetkého trvá len do polovice júna 2019.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom CAFAGO.