Úvod Výrobcovia Ulefone VIDEO:  Ako si Ulefone Armor 6E poradil v teste odolnosti?

VIDEO:  Ako si Ulefone Armor 6E poradil v teste odolnosti?

0

Armor 6E je najnovším počinom čínskej spoločnosti Ulefone, ktorý sa môže okrem iného pýšiť aj vysokou odolnosťou. Čo všetko je však schopný zvládnuť?

Pre predstavu o tom, čomu všetkému zvládne byť tento kúsok vystavený, si spoločnosť pripravila video, v ktorom Armor 6E podstupuje tvrdý test odolnosti.

Vďaka vysokému stupňu krytia a ochrannému sklu Corning Gorilla Glass 5 je telefón schopný prežiť ponorenie do horúcej aj studenej vody, pád zo schodov, rozbíjanie vlašských orechov, prejdenie autom a mnoho iných skúšok.

Vysoká odolnosť však nie je jeho jedinou prednosťou. Výrobca nezabudol ani na to, že by mal mať slušnú výbavu aj v útrobách. Ulefone Armor 6E je teda vybavený 6,2-palcovou obrazovkou z FullHD+ rozlíšením a ochranou Gorilla Glass 5. generácie, osemjadrovým procesorom Helio P70 s taktom jadier 2,1 GHz, 4 GB operačnou pamäťou či 64 GB úložiskom.

Výbavu tiež dopĺňa duálna kamera s 16 Mpx + 2 Mpx rozlíšením a selfie kamera na prednej strane, ktorej sa ušlo 8 Mpx rozlíšenie. Samozrejmosťou je až 5 000 mAh batéria a OS Android 9.0.

Výrobca už na Ulefone Armor 6E spustil predobjednávky prostredníctvom predajcu Banggood. Novinku tu nájdete v ponuke za 199,99 dolárov, teda po prepočte 178,87 EUR.