Trh s obrnenými smartfónmi je v rozkvete. Vďaka veľkému záujmu ľudí po celom svete sa na trh dostávajú čoraz zaujímavejšie modely, o čom svedčí aj absolútna novinka – Ulefone Armor 6E.

Ako sme informovali nedávno, ide o vylepšený model bestselleru spoločnosti, pri ktorom v predpredaji môžete ušetriť 80 €. Medzi 7. a 13. májom môže byť váš za 179 €.

Ulefone Armor 6E
Ulefone Armor 6E

Armor 6E ponúka IP68/IP69K certifikáciu a armádny štandard MIL-STD-810G, vďaka čomu sa nebojí vody (ani horúcej), prachu či dokonca bahna. V jeho výbave sa nachádza 6,2-palcový FHD+ displej prekrytý vrstvou odolného skla Corning Gorilla Glass 5, osemjadrový procesor Helio P70, 4 GB operačnej pamäte RAM a 64 GB úložisko.

Nechýba však ani 16 Mpx + 2 Mpx duálny fotoaparát s AI, 8 Mpx selfie kamera, 5 000 mAh batéria s 10 W bezdrôtovým nabíjaním, USB C port, odomykanie tvárou, NFC pre Google Pay a viac. Po softvérovej stránke sa budete môcť spoľahnúť na Android 9 Pie a jeho šikovné funkcie, ako aj vylepšenú správu batérie.

Ulefone Armor 6E
Ulefone Armor 6E

Ako sme spomenuli, Ulefone Armor 6E je od 7. mája do 13. mája dostupný v obchode Banggood za akciovú cenu 179 €. Táto cena je však limitovaná na prvých 3 000 kusov, ktoré sa však míňajú rýchlejšie ako teplé rožky v supermarkete.

Ulefone Armor 6E
Ulefone Armor 6E

Ak si jeden chcete uchmatnúť, mali by ste tak spraviť čo najrýchlejšie. Okrem nižšej ceny sa pri predpredaji môžete tešiť aj na darčeky zadarmo.

Viac sa dočítate na oficiálnom webe Ulefone.