Úvod Zariadenia Šikovný TV BOX za pár eur. Model A95X F1 v bleskovom predaji!

Šikovný TV BOX za pár eur. Model A95X F1 v bleskovom predaji!

TV Box, ktorý vám nezničí peňaženku.

0
TV box

Pomocou digitálneho TV boxu môžete dostať do vášho televízora, ale aj do monitorov, operačný systém Android a spolu s ním takmer všetky výhody, ktoré mu prináležia. Hlavne aplikácie a možnosť zdieľania obsahu z obrazovky smartfónu.

TV boxy v základných konfiguráciách sú široko dostupné a existuje ich pomerne slušná kopa. Často tak rozhoduje čo najlepšia cena. Výhodne teraz vychádza vďaka bleskovému predaju e-shopu tomtop.com model typ A95X F1.

Obsahuje dva veľké USB porty, ku ktorým môžete pripojiť klávesnicu, myš, externý disk alebo USB kľúče. Dopĺňa ich slot pre pamäťové karty, optický a AV výstup, Ethernet port a hlavne HDMI rozhranie pre spojenie s TV a monitorom. Pre pripojenie k internetu sa dá využiť aj 2.4 GHz WiFi.

A95X F1

TV Box A95X F1

Cena: 23,99 € | Dostupnosť: 336 kusov

Výkon zastrešuje procesor Amlogic S905W s grafikou Mali-450M, 2 GB operačnou pamäťou a 16 GB úložiskom štandardu eMMC. Podstatná je podpora pre kódovanie H.265 and VP9, ktorá si v súčasnosti poradí s väčšinou multimediálnych formátov.

tv box

TV box na obrazovke televízora alebo monitora zobrazí užívateľské prostredia operačného systému Android vo verzii 8.1 Oreo. Z obchodu Google Play si môžete stiahnuť napr. YouTube, Netflix, Chrome a vlastne akékoľvek aplikácie, ktoré nájdu využitie na veľkej obrazovke.

tv box

Podpora pre DLNA umožňuje na obrazovku televízora alebo monitora behom okamihu zdieľať obsah zo smartfónu alebo tabletu. Fotky a natočené videá si tak pre lepší zážitok prehráte na veľkej obrazovke.

Pomocou smartfónu môžete celé zariadenie ovládať, no v balení sa nachádza aj klasický diaľkový ovládač, ktorý môže niekomu vyhovovať viac. Tomtop.com uviedol zvýhodneného predaja obmedzený počet zariadení s výbornou cenou 23,99 EUR.