Úvod Zariadenia Zadováž si za dobrú cenu štýlové bezdrôtové stereo štuple s Bluetooth 5.0

Zadováž si za dobrú cenu štýlové bezdrôtové stereo štuple s Bluetooth 5.0

Veľa muziky za málo peňazí. Doslova.

5
QCY T1C

22Bezdrôtové štupľové slúchadlá sú trendom, vďaka ktorému môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu kdekoľvek takmer bez obmedzení. Nezavadzajú vám káble, no počítať musíte s výdržou na jedno nabitie.

Tá je našťastie pri niektorých typoch slúchadiel viac ako dobrá. Povedať sa to dá aj o slúchadlách QCY T1C, ktoré sa u nás predávajú za 30 – 40 EUR. Na jedno nabitie vydržia hrať rovné 4 hodiny.

bezdrotove sluchadla

Bezdrôtové slúchadlá QCY T1C

Cena: 17,65 €Doručenie: Zadarmo

Následne ich stačí umiestniť do prenosného puzdra, kde sa budú opakovane nabíjať. Výdrž sa tak dá predĺžiť o ďalších 15 hodín. To by malo stačiť aj náročnejším poslucháčom. Jedno slúchadlo váži len necelých 5 gramov, čiže ho v uchu nebudete ani cítiť.

QCY T1C

Štuple napriek svojej neznačkovej cene nie sú ochudobnené o najnovšie technológie. Ak máte skúsenosti s ďaleko drahšími modelmi, aj tu dostanete automatické párovanie so zariadením vďaka najnovšiemu bezdrôtovému spojeniu cez Bluetooth 5.0.

QCY T1C

Integrovaný audio čip od Realtek podporuje kódovanie SBC/AAC, prítomná je podpora pre bezdrôtové štandardy HFP, A2DP, HSP a AVCRP, frekvenčný rozsah 20 – 20000 Hz a citlivosť 6 mm meničov 108 dB.

Povrch slúchadiel reaguje na dotyky (odolnosť IP X4). Ťuknutím prepnete skladbu alebo pokojne prijmete hlasový hovor. Slúchadlá majú aj zabudovaný mikrofón. Bezdrôtové slúchadlá QCY T1C sú dostupné v e-shope eBay za necelých 18 EUR, a to v bielom a čiernom prevedení.

Doručenie je bezplatné, no trvať môže dva tri týždne. Vzhľadom na nízku cenu sa ale čakanie oplatí.

Univerzálny ovládač

Za dobrú cenu je v sieti eBay dostupný eWeLink WiFi-IR – zariadenie do domácnosti, ktoré slúži ako univerzálny ovládač pre všetku elektroniku riadenú cez infračervený port. Ide hlavne o klimatizácie, televízory, audio sústavy a ďalšie zariadenia.

univerzalny ovladac

Pomocou eWeLink WiFi-IR môžete nahradiť diaľkové ovládače v domácnosti. Postačí vám iba váš smartfón. Príslušenstvo si rozumie s digitálnymi asistentmi od Google či Amazonu. Dostupné je tak aj hlasové ovládanie.

Pre ovládanie vám postačí aplikácia Smart Life alebo Tuya Smart. Prístup k zariadeniu môžete zdieľať s ďalšími členmi domácnosti. Pohodlné je vzdialené ovládanie. Takú klimatizáciu môžete zapnúť ešte pred príchodom domov, čo sa v blížiacom sa letnom období určite hodí.

eWeLink WiFi-IR stojí len 11,85 EUR.