Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy Fit e prichádza na Slovensko: Lacný a kvalitný náramok je...

Samsung Galaxy Fit e prichádza na Slovensko: Lacný a kvalitný náramok je tu!

Veľká konkurencia pre Xiaomi prichádza do obchodov!

1

Cenovo dostupný športový náramok Galaxy Fit e sme odhalili na stránkach spoločnosti Samsung len pred pár dňami a už tu máme aj slovenskú premiéru. 

Samsung Galaxy Fit e je podľa očakávania konkurenciou pre Mi Band 3 alebo napr. Honor Band 4. Zariadenie začne automaticky sledovať vašu aktivitu, keď sa venujete chôdzi, behu, veslovaniu alebo inému dynamickému cvičeniu.

V aplikácii Samsung Health môžete taktiež ručne vybrať niektorú z viac než 90 prednastavených aktivít, ktoré bude náramok monitorovať automaticky. Nechýba tiež analýza spánku a sledovanie hladiny stresu.

Samsung Galaxy Fit-e
Samsung Galaxy Fit-e

Náramok zobrazí synchronizované informácie zo smartfónu. Ide napríklad o budíky, kalendár alebo predpoveď počasia a ďalšie údaje. Konštrukcia je tvorená modulom so snímačom srdcovej frekvencie, POGO konektorom pre nabíjanie a čiernobielym OLED displejom s rozlíšením 64 × 128 pixelov a uhlopriečkou 0,74″.

Samsung Galaxy Fit-e
Samsung Galaxy Fit-e

Náramok je silikónový, dostupný v troch farbách – bielej, čiernej a žiarivej žltej. Náramok váži len 15 gramov a obsahuje 70 mAh batériu. Odolnosť deklaruje certifikácia MIL STD 810G a vodotesnosť 5 ATM. Sprcha alebo povrchové plávanie tak problémy robiť nebudú.

Galaxy Fit e je kompatibilný so všetkými smartfónmi s OS Android 5.0 a novším, resp. s iOS 9 a jeho novšími verziami. Samsung stanovil cenu na príjemných 39 EUR. S takouto cenou na náš trh prišiel napr. v úvode spomenutý náramok Honor Band 4. Jeho recenziu nájdete TU.