Úvod OnePlus OnePlus 7 OnePlus 7 Pro: Takto vyzerá novinka, ktorá postraší veľkých hráčov!

OnePlus 7 Pro: Takto vyzerá novinka, ktorá postraší veľkých hráčov!

2

OnePlus 7 Pro zatiaľ ešte oficiálne neexistuje, čo však nevadí. Predstavenie sa odohrá už o pár dní a vďaka informáciám zo spoľahlivých zdrojov približne vieme, akú výbavu ponúkne. Dnes si môžeme byť istí aj dizajnom.

OnePlus 7 Pro vyzerá ako skutočná vlajková loď. Ak sa vám páči vzhľad prednej strany top-end modelu Samsung Galaxy S10, novinka od OnePlus sa vám bude páčiť tiež. S tým rozdielom, že bude lacnejšia. Jej cena má začínať na sume 749 €.

Displej so zakrivenými hranami, ktorý získal najvyššie hodnotenie A+ od DisplayMate, má absolútne minimalistické okraje, ktoré neruší žiadny zárez ani priestrel pre predné kamery. Selfie fotoaparát sa vysunie z hornej časti konštrukcie.

oneplus 7 pro
Foto: Ishan Agarwal

Render zariadenia zverejnil na sociálnej sieti Twitter Ishan Agarwal a publikoval ho tiež nemecký winfuture.de.

OnePlus 7 Pro bude mať štíhle telo, trojitý fotoaparát uložený vertikálne na stred zadnej strany, na ktorej ale nenájdeme snímač odtlačkov. Ten poputoval pod obrazovku.

Displej bude mať uhlopriečku 6,7″, pomer strán 19,5:9, rozlíšenie 3120 x 1440 px. a 90Hz obnovovaciu frekvenciu. Tá sa automaticky upraví podľa zobrazovaného obsahu.

oneplus 7 Pro
Foto: Ishan Agarwal

Čo sa týka fotoaparátov, hlavný snímač ponesie rozlíšenie 48 Mpx a svetelnosť f/1.6. Počíta sa s optickou aj elektronickou stabilizáciou. 16 Mpx senzor vyčaruje širokouhlé fotografie a dobrú prácu tiež odvedie tzv. tele objektív s trojnásobným optickým priblížením.

OnePlus 7 Pro

Snapdragon 855 je samozrejmosťou rovnako ako Android 9 Pie s Oxgen OS. Pamäťové konfigurácie budú začínať na 6/128 GB. Pre náročnejšiu klientelu tu bude 8/256 GB či dokonca 12/256 GB.

Výdrž pokryje 4000 mAh batéria s 30W nabíjaním. Novinka bude dostupná na oneplus.com už krátko po oficiálnom predstavení, ktoré sa odohrá 14. mája. Okrem tejto kľúčovej verzie spoznáme aj 5G model či dostupnejší typ OnePlus 7 bez prívlastku Pro.