Úvod Zariadenia Sú nádherné: Tieto inteligentné hodinky vyzerajú fantasticky, sú odolné a stoja len 20,89...

Sú nádherné: Tieto inteligentné hodinky vyzerajú fantasticky, sú odolné a stoja len 20,89 €!

Inteligentné hodinky nemusia byť drahé.

0

Inteligentné hodinky sú niečo, čo sa k smartfónu jednoducho hodí. Dokážu zobraziť notifikácie bez toho, aby ste museli vyberať telefón, upozorňujú na prichádzajúci hovor alebo merajú kroky. Ide o šikovné príslušenstvo, na ktoré sa ľahko zvyká.

Inteligentné hodinky V11

Cena: 20,89 € | Doručenie: Bez doplácania DPH

Nie všetky sú však úplne najlacnejšie. Aj to sa rozhodli riešiť rôzni výrobcovia, ktorí zatiaľ nepatria medzi tých najpopulárnejších. Pekným príkladom sú aj hodinky s označením V11.

Ide o odolné inteligentné hodinky s funkciami merania tepu, kyslíku v krvi, krokova oveľa viac. S telefónom sa spájajú cez Bluetooth, a to až na vzdialenosť 10 metrov a disponujú všetkými nápomocnými funkciami. Spoľahnúť sa tak môžeš na posielanie notifikácií z telefónu na hodinky, možnosť odfotiť snímku jednoduchým stlačením hodiniek a viac.

Inteligentné hodinky V11
Inteligentné hodinky V11

Okrem toho disponujú certifikáciou IP67, čo znamená, že sú odolné voči vode, čo sa hodí hlavne vtedy, ak ťa v lete alebo na jeseň stretne nečakaná prehánka. Hodinky tak isto sledujú tvoj spánok a dokonca dokážu zmerať rozdiel medzi hlbokým a ľahkým spánkom.

Najlepšie na nich je asi cena. Tá neurazí ani tých najnáročnejších zákazníkov. Hodinky totiž stoja len 20,89 €. Vzhľadom na to, že cena hodiniek nepresahuje 25 € vám prídu bez nutnosti doplácať DPH.