Úvod Zariadenia 3D tlačiareň Anycubic i3 MEGA je výkonnejšia a plná funkcií. Stojí prekvapivo...

3D tlačiareň Anycubic i3 MEGA je výkonnejšia a plná funkcií. Stojí prekvapivo málo!

Výkonnejší typ.

0
3d tlaciaren

Anycubic i3 MEGA patrí medzi najlepšie 3D tlačiarne v kategórii od 300 – 400 EUR. Tento model je drahší ako cenovo asi najdostupnejšie riešenia od Anet, no na druhú stranu ponúka kvalitnejšiu tlač.

Anycubic i3 MEGA má celokovovú konštrukciu s vyhrievanou podložkou, vďaka čomu od nej vytlačený predmet oddelíte ľahko a jednoducho. Pre vrstvenie termoplastického materiálu je určená pracovná plocha o rozmeroch 210 x 210 x 205 mm.

Tlačiareň dokáže tlačiť rýchlosťou od 20 do 100 mm/s. Vrstva materiálu môže byť hrubá od 0,05 – 0,3 mm. Tlačiareň potrebuje ako zdroj materiálu vlákno o hrúbke 1,75 mm. Môže ísť o bežný ABS plast, ale aj o PLA, HIPS alebo aj tzv. drevené vlákno (PLA + bambus).

Anycubic i3 MEGA

Tlačiareň dokáže v prípade neočakávaného výpadku napájania pokračovať v práci tam, kde prestala. Oproti najlacnejším riešeniam je tiež lepší dotykový TFT displej, ktorým budete tlačiareň Anycubic i3 MEGA ovládať pohodlnejšie.

Tlačiareň je poháňaná open-source programom Cura, ktorý akceptuje všetky obvyklé formáty návrhov ako .STL, .OBJ, .DAE alebo .AMF. Tlačiareň spojíte s počítačom pomocou bežného USB. K dispozícii je tiež slot pre pamäťovú kartu.

Anycubic i3 MEGA

MicroSD karta je súčasťou balenia rovnako, ako potrebné náradie na zostavenie, vlákno, rukavice, návod na používanie, držiaky a pár ďalších potrebných vecí. Ako táto 3D tlačiareň pracuje si môžete pozrieť vo videách priamo od výrobcu.

Anycubic i3 MEGA sa nachádza skladom v Nemecku u predajcu tomtop.com s cenou 259,80 €. Zo 183 dostupných kusov sa viac ako polovica už predala. Bezplatné doručenie potrvá rádovo v dňoch.

Ďalšie potrebné detaily nájdete na stránke e-shopu tomtop.com.

https://youtu.be/hPNGesdnpP0