Xiaomi už dávno nie je spoločnosť, ktorá by sa výlučne venovala len smartfónom či tabletom. Vďaka svojim dcérskym spoločnostiam pripravujú nádherné, šikovné a hlavne cenovo dostupné produkty. Jedným z nich je prekvapivo aj holiaci strojček Xiaomi SO White ES03.

Xiaomi SO White ES03

Cena: 20 €

Holiaci strojček tvoria tri individuálne holiace hlavy, ktoré sa perfektne prispôsobujú kontúram tváre. Za ostrosť nožov sa prihovára japonská oceľ, ktorá sa navyše neustále ostrí počas holenia. Vďačí tomu hlavne dvojici sieťových oceľových krúžkov, ktoré sú nasadené na každej hlave. Ich hlavnou úlohou je zväčšovanie kontaktnej plochy holenia a potom samozrejme samotné ostrenie.

Xiaomi SO White ES03
Xiaomi SO White ES03

Pomocník na cesty

Xiaomi myslí na všetky scenáre, preto je holiaci strojček Xiaomi So White ES03 vybavený 600 mAh akumulátorom, ktorý hravo dobijete aj cez power banku. Pri plnej batérii strojček vydrží holiť slušných 60 minút. Z 0 % na 100 % sa potom nabije za 90 minút.

Xiaomi SO White ES03
Xiaomi SO White ES03

Ako je pri Xiaomi zvykom, v strojčeku sa schováva niekoľko zaujímavých mechanizmov, vďaka čomu je nielen bezpečnejší, ale aj šikovnejší. Nechýba neustále monitorovanie batérie, ktoré zaručí, že sa vždy oholíte, no poteší aj automatická kontrola upchatia čepelí či certifikácia IPX7. Vďaka tomu sa môžete spoľahnúť na suché aj mokré holenie.

Zaujímavým doplnkom je aj LED displej na spodnej časti rukoväte, kde nájdete rôzne indikátory (poruchy, uzamknutia, mokrého holenia či batérie). Holiaci strojček od Xiaomi je však hlavne zaujímavý svojou cenou. Stojí totiž neuveriteľných 20 €, čo je naozaj máličko. Doprava je samozrejme v cene.