Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi AirDots sú nádherné bezdrôtové slúchadlá. Ich cena ťa zaskočí!

Xiaomi AirDots sú nádherné bezdrôtové slúchadlá. Ich cena ťa zaskočí!

Xiaomi opäť vie, čo robí!

0

Xiaomi je výrobca, ktorého už určite nemusíme predstavovať. V jeho portfóliu nájdeme extrémne kvalitné smartfóny, tablety, notebooky či kolobežky. Nedávno doň pribudli aj bezdrôtové slúchadlá s označením Xiaomi AirDotsXiaomi AirDots Pro. Čo sú zač?

Xiaomi AirDots
Xiaomi AirDots

Xiaomi AirDots

Cena: 32 € | Kupón: MiADHS

Xiaomi AirDots sú na trhu relatívnou novinkou, o čom svedčí aj fakt, že v slovenských obchodoch ich budete hľadať len márne. Objavili sa však v obchode GearVita, odkiaľ si ich môžete objednať za veľmi lákavých 32 €. Stačí pritom zadať kupón XMADLITE a sú vaše. Zásoby sa vzhľadom na popularitu míňajú, tak sa radšej poponáhľajte.

Slúchadlá ponúkajú Bluetooth 5 konektivitu, ľahučký dizajn (len 4,2 g), 4-hodinovú výdrž batérie pri prehrávaní hudby a vďaka väčším, 7,2 mm dynamickým meničom aj zosilnené basy.

Xiaomi AirDots Pro

Cena: 58,4 € | Kupón: proair

Ak hľadáte slúchadlá, ktoré sa viac podobajú na AirPods od Apple a majú porovnateľnú kvalitu, ste na správnom mieste. Xiaomi totiž pokrýva aj túto kategóriu, a to so slúchadlami Xiaomi AirDots Pro.

Xiaomi AirDots Pro
Xiaomi AirdDots Pro

Slúchadlá ponúkajú 7 mm neodymiové meniče, aktívne tlmenie okolitého hluku, podporu pre AAC, ovládanie dotykom, vysokú kvalitu zvuku pri hovoroch, automatické párovanie a podporu pre iOS aj Android zariadenia.

Zariadenie je po 1-hodinovom nabíjaní schopné ponúknuť 10 hodín pre hovory. Keď sa nakoniec vybijú, slúchadlá stačí vložiť do krabičky, ktorá zároveň slúži ako externá batéria.

Xiaomi AirDots Pro
Xiaomi AirDots Pro

Bežná cena za túto parádu dosahuje približne 64 €, no s naším kupónom ADProTWS môžu byť vaše len za 58,4 €. Expresná doprava z Číny stojí niečo vyše 3 €.