Úvod Aplikácie WhatsApp KONEČNE získa žiadanú funkciu. Toto príde do aplikácie!

WhatsApp KONEČNE získa žiadanú funkciu. Toto príde do aplikácie!

4
whatsapp tit

Ak používate komunikačnú platformu WhatsApp, ktorá už istú dobu spadá pod krídla Facebooku, iste viete, že v nej okrem komunikácie s jednotlivcom môžete zakladať aj skupiny.

Mnohým sa stalo, že ho bez ich zvolenia začali pridávať do rôznych skupín, v ktorých vôbec nechceli byť. To spôsobilo, že im telefón začal posielať upozornenia, ba čo horšie, začal sťahovať rôzne prílohy (podľa nastavenia). Komunikačná aplikácia však konečne prichádza s riešením.

Nastavenia skupín

V najnovšej verzii aplikácie sa totiž nachádza nastavenie, ktoré vám umožní zvoliť si ľudí, ktorí vás môžu pridať do skupiny. Pre ostatných sa táto možnosť vôbec nezobrazí. Zmena sa svetom šíri pomaly, my v redakcii sme ju ešte nezaznamenali, každopádne, nastavenie nájdete tu:

  • Nastavenia > Účet > Súkromie > Nastavenie skupín (táto možnosť zatiaľ chýba)

Všetci, kontakty alebo nikto

V nastaveniach skupín si následne môžete vybrať z niekoľkých možností podľa toho ako veľmi vám (ne)vadia skupiny. Do skupín vás tak môže pridať buď každý s vašim číslom, ľudia z vášho telefónneho zoznamu alebo nikto.

Ak si zvolíte, že vás do skupiny nemôže prizvať každý, adminom sa zobrazí možnosť pozvať vás súkromne. Na potvrdenie alebo naopak odmietnutie pozvania budete mať následne 72 hodín.

Ako sme spomenuli, nová funkcionalita sa začína šíriť až teraz. My v redakcii ju zatiaľ aktívnu nemáme, vy však môžete. Skúste sa pozrieť a dajte nám vedieť!