Úvod Zariadenia Vysokotlakový čistič od Xiaomi alebo výkonný TV Box: Uchmatni si kupón so...

Vysokotlakový čistič od Xiaomi alebo výkonný TV Box: Uchmatni si kupón so zľavou!

Aktuálny tipy na cenovo dostupnú elektroniku.

1
vysokotlaky cistic

Medzi domácimi spotrebičmi od Xiaomi môžete nájsť aj praktický vysokotlakový čistič, tzv. vapku, ktorý vás rýchlym a efektívnym spôsobom zbaví akejkoľvek nečistoty či už doma alebo na záhrade.

Čistič Xiaomi JIMMY je napájaný piatimi 2500 mAh batériami a ako zdroj vody môže využívať bežný prívod, alebo pokojne vodu z nádrže alebo vedra. Mobilite a jednoduchému používaniu tiež nahráva váha 1,8 kilogramu.

xiaomi jimmy

Xiaomi JIMMY

Cena: 143,99 € | Dostupnosť: Nemecko

Voda prechádza cez filtračný systém, ktorý ju zbaví nečistôt, do dlhšej dýzy, ktorá maximalizuje tlak vody a prispieva k lepšej presnosti a kontrole nad zariadením. Na jedno nabitie stihnete podľa slov výrobcu umyť dve autá a následné nabíjanie batérií potrvá iba 2,5 hodiny.

Xiaomi JIMMY zvládne aj menej náročné čistenie vďaka prevádzke EKO, ktorú je možné kombinovať s rôznymi režimami. Funkcia sprchy je veľmi šetrná a pokojne s ňou môžete osprchovať svojho domáceho miláčika. Rovnako sa dá použiť napr. pre čistenie okien.

Vysokotlakový čistič zaradil do ponuky e-shop geekmaxi.com a prihodil aj zľavu. Aktuálna cena 143,99 € sa dá znížiť o 10 EUR vďaka kódu waEZNCFT, ktorý zadáte pri objednávke.

Zľava sčasti vykompenzuje spoplatnenú prepravu vo výške 15 EUR, ktorá prebehne z Nemecka od 1 do 8 pracovných dní.

Rovnako skladom v Nemecku sa nachádza aj výkonný TV box H96 MAX+, ktorý pretvorí akýkoľvek televízor alebo monitor na multimediálny hub. K dispozícii sú dve verzie – so 4 GB RAM a 32, alebo 64 GB pamäťou. Určite by sme zvolili model s väčším úložiskom.

h96 max+

H96 MAX+

Cena: 64,99 EUR | Dostupnosť: Nemecko

TV Box pripojíte k internetu pomocou dvoj pásmového WiFi alebo klasického Ethernet portu, podporované je kódovanie 4K obsahu VP9, ktoré je o 50 percent menej náročné na prenosovú rýchlosť, nechýba podpora pre štandardy H.265/H.264 či dokonca HDR10.

h96 max+

K TV alebo monitoru sa tento TV box pripája cez klasický HDMI konektor. Pre zobrazenie vlastného obsahu môžete použiť aj USB porty či slot na pamäťovú kartu. K obľúbeným aplikáciám ako YouTube, Kodi, Netflix, Skype a mnohým ďalším, získate prístup vďaka operačnému systému Android 8.1.

H96 MAX+ patrí medzi tie trochu drahšie, no stále celkom dostupné TV boxy. GeekMaxi ho predáva za 64,99 EUR. Aj v tomto prípade máme kód so zľavou, ktorý stratí platnosť až 15. mája. kód s textom 2RNtZvy3 vykúzli zľavu 5 EUR.

Doručenie cez spoločnosť UPS stojí necelých 8 EUR a potrvá rovnako ako v predchádzajúcom prípade, od 1 do 8 pracovných dní. Všetky detaily nájdete v odkazoch vyššie.

Ak vás zaujímajú iné zariadenia v zľave, navštívte túto stránku venovanú veľkonočným výpredajom.