Úvod Výrobcovia Xiaomi VIDEO Skladací Xiaomi smartfón na nových záberoch. Vyzerá fantasticky!

VIDEO Skladací Xiaomi smartfón na nových záberoch. Vyzerá fantasticky!

1

Skladacie smartfóny zatiaľ svetu predstavili dvaja veľkí, vlastne tí najväčší hráči mobilného priemyslu – Samsung a Huawei. Ak ste ich videli, asi viete, že nie sú zrovna pekné.

Okrem toho budú poriadne drahé, aj keď sa na ich príchod na trh ešte len čaká. Nikto od prvých generácií produktov, aké tu ešte neboli, neočakáva niečo extra. Napriek tomu môžu vyzerať lepšie a nestáť celé bohatstvo sveta.

Aspoň teoreticky sa tak zatiaľ javí skladací smartfón od Xiaomi, ktorý síce nebol oficiálne predstavený, no jeho prvé zábery sme videli už niekedy v januári. Teraz k nim pribudlo veľmi krátke video, ktoré ale stačí na to, aby zapôsobilo.

skladaci smartfon
Render skladacieho telefónu od Xiaomi (ZDROJ nl.letsgodigital.org)

Flexibilný smartfón od Xiaomi sa dá zložiť v dvoch miestach smerom dozadu, vďaka čomu by sme skutočne dokázali premeniť tablet s veľkou uhlopriečkou na kompaktný smartfón. Očakávaná novinka navyše nemá hrubé alebo nesymetrické rámiky.

Podľa niektorých zdrojov má toto zariadenie stáť v úvodzovkách iba 999 dolárov, čo je podstatne nižšia suma ako u prémiovej konkurencie. Technológiu ohybných displejov má zužitkovať aj novodobá Motorola RAZR.

Pôvodný model bol vôbec najpredávanejším mobilným telefónom s „véčkovou“ konštrukciou na svete.

Pozrite si skladací smartfón od Xiaomi na čerstvom videu.