Úvod Ulefone Ulefone Power 3L Ulefone Power 3L: Dlhá výdrž batérie a parádne fotografie za veľmi atraktívnu...

Ulefone Power 3L: Dlhá výdrž batérie a parádne fotografie za veľmi atraktívnu cenu

1

Mobilné telefóny v súčasnosti tvoria neoddeliteľnú súčasť nášho každodenného života. Pri výbere nového zariadenia sa sústreďujeme na viacero aspektov, aby nám smartfón dokonale slúžil na to, na čo ho potrebujeme.

Pri rozhodovaní hrá hlavnú úlohu aj výdrž batérie na jedno nabitie alebo aj schopnosti fotoaparátov, keďže žijeme v dobe sociálnych sietí.

Tieto dva body spĺňa aj zariadenie od čínskeho výrobcu Ulefone s názvom Power 3L. Medzi jeho schopnosti patrí aj žiadaná dlhá výdrž na jedno nabitie, ktorú zabezpečí vďaka 6 350 mAh batérii. Výrobca sľubuje až 2 dni náročného využívania, čo je oproti niektorej z konkurencií až 1,5 – 2-násobok bežnej výdrže.

Ulefone Power 3L je radený do základného levelu smartfónov. Aj napriek tomu sa však za svoje schopnosti nemusí vôbec hanbiť. Ponúka duálny fotoaparát s 13 Mpx a 5 Mpx rozlíšením, ktorý sa ľahko vysporiada s redukciou šumu a zaistí vynikajúce zábery s perfektnými detailmi a prirodzeným bokeh efektom. Predná kamera dostala do vienka základných 5 Mpx.

Výrobca demonštruje schopnosti fotoaparátov vo videu nižšie.

Okrem toho je Ulefone Power 3L vybavený 6,0-palcovým displejom s HD+ rozlíšením, štvorjadrovým procesorom MT6739, základnou 2 GB pamäťou RAM, 16 GB úložiskom, funkciou odomykania tvárou, snímačom odtlačkov prstov, NFC s podporou služby Google Pay či OS Android 8.1 Oreo.

Vzhľadom na špecifikácie môžeme očakávať nízku cenu, čo potvrdzuje aj povesť výrobcu. Ulefone Power 3L je aktuálne k dispozícii prostredníctvom predajcu Banggood za 77,61 EUR.