Úvod Výrobcovia Ulefone Ulefone Note 7 oficiálne: 4 fotoaparáty a nízka cenovka!

Ulefone Note 7 oficiálne: 4 fotoaparáty a nízka cenovka!

1
Ulefone Note 7

V súčasnosti to vyzerá tak, že smartfóny, ktoré disponujú len dvoma fotoaparátmi (predným a zadným) sú dávnou minulosťou. Máloktorý výrobca však umiestňuje viacero šošoviek na smartfón nižšej triedy.

Pre výnimku sa rozhodol výrobca Ulefone, ktorý na svoju novinku Note 7 umiestnil hneď trojicu kamier, ktoré si rozdelili celkom skromné rozlíšenia – 8 Mpx + 2 Mpx + 2 Mpx. Tie sú na zadnej strane umiestnené v tvare štvorca spolu s LED bleskom podobne, ako na Huawei Mate 20. Nesmieme však, samozrejme, zabudnúť ani na štvrtú kameru na prednej strane, ktorá dostala do vienka 5 Mpx.

Okrem povedomého dizajnu vám do oka padne aj veľký, 6,1-palcový zobrazovací panel s úzkym pomerom strán 19,2:9, ktorý je len decentne rušený zárezom v tvare kvapky.

O pohon zariadenia sa stará štvorjadrový procesor MediaTek MT65801 GB RAM16 GB interným úložiskom s možnosťou rozšírenia o ďalších 64 GB. Súčasťou výbavy je tiež 3 500 mAh batéria, schopnosť rozpoznávania tváre, úsporný režim Android Go, 3,5 mm port pre slúchadlá či možnosť využívať 2 SIM karty a jednu pamäťovú kartu súčasne.

Ulefone Note 7

Novinka bude k dispozícii v troch farbách – čiernej, zlatej a Twilight. Cenovku zatiaľ výrobca neprezradil, no vzhľadom k vyššie spomenutým špecifikáciám a povesti Ulefone bude veľmi, veľmi prijateľná.