Úvod Zariadenia Je jeden z najpopulárnejších: TV Box X96 mini teraz nestojí ani 35...

Je jeden z najpopulárnejších: TV Box X96 mini teraz nestojí ani 35 €!

Model X96 mini.

6
tv box
TV box X96 mini

TV set-top-box X96 mini patrí medzi najobľúbenejšie zariadenia tohto typu, pod čím je podpísaná hlavne dobrá obstarávacia cena. Svoj televízor alebo monitor môžete vylepšiť aplikáciami a pripojením na internet za pár desiatok EUR.

X96 mini síce neponúka ultra jemné 4K rozlíšenie alebo raketový výkon, svoj účel však splní. Obzvlášť, ak stojí len necelých 35 EUR. Zariadenie sa najnovšie ocitlo v bleskovom predaji e-shopu GearBest, ktorý potrvá asi 20 dní, alebo do vypredania zásob.

  • NOVINKA: GearBest posiela aj na dobierku! Ako spôsob dopravy stačí zvoliť „COD“

V ponuke sú dve verzie. Konfigurácia s 1 GB RAM a 8 GB ROM a model s 2 GB operačnou pamäťou a 16 GB úložiskom. Pre dnešné nároky je nižšia konfigurácia už nedostatočná. Zvolili by sme preto verziu s vyššími pamäťami.

X96 mini

X96 Mini TV Box

Cena: 34,23 € | Dostupnosť: 10-15 dní

Vďaka objemnejšiemu úložisku môžete do zariadenia nainštalovať viac obľúbených Android aplikácií a väčšia operačná pamäť bude mať pozitívny vplyv na lepší chod celého zariadenia a jeho užívateľského prostredia.

Výkon TV boxu má na starosti 4-jadrový procesor Amlogic S905W s grafikou Mail-450MP. Sprostredkuje HD rozlíšenie obrazu, podporu pre širokú škálu formátov a kódovania, či dokonca 5.1-kanálový zvuk.

x96 mini
Obsah balenia

Potrebné pripojenie na internet zabezpečí bezdrôtová WiFi konektivita alebo klasický Ethernet port. Spojenie s televízorom či monitorom prebieha cez HDMI rozhranie. Výrobca možnosti pripojenia rozšíril o dva veľké USB porty a slot pre pamäťovú kartu.

GearBest tento TV box doručí na Slovensko za 10-15 pracovných dní. Predajca prihodil aj malú zľavu vo výške 5,46 EUR. Pri objednávke stačí zadať kód GBCODKK11, ktorý cenové zvýhodnenie vygeneruje.