Úvod Výrobcovia Ulefone Tento telefón stojí len 44 €: Jeho výbava je v tejto cenovej...

Tento telefón stojí len 44 €: Jeho výbava je v tejto cenovej kategórii neprekonateľná!

Je lacný, je pekný a to základné zvládne ľavou zadnou!

5

V roku 2019 sme si zvykli na smartfóny, ktoré ponúkajú viac ako dva fotoaparáty a displej, do ktorého nejakým spôsobom zasahuje výrez (česť výnimkám!). Rovnakou cestou sa rozhodol vybrať aj Ulefone, výrobca známy ultra lacnými smartfónmi, ktoré ponúkajú prekvapivo bohatú výbavu. Inak to nie je ani pri novom Ulefone Note 7, telefóne, ktorý stojí 44 €.

Ulefone Note 7 je zariadenie, ktoré by sme na prvý pohľad nacenili podstatne vyššie. Opak je však pravdou. Tento smartfón skutočne stojí len 44 €, čo je šialene nízka cena, akokoľvek sa na to pozriete.

Základná výbava pre moderné aplikácie

Za takúto cenu pritom získate 6,1-palcový displej s pomerom strán 19,2:9, výrezom v tvare kvapky a pomerom displeja k prednej strane až 92,9 %. Ulefone Note 7 okrem toho ponúka trojitý fotoaparát (8 Mpx + 2 Mpx + 2 Mpx) v rozložení, ktoré imituje dizajn Huawei Mate 20 Pro z minulého roka. Na prednej strane zas nájdete 5 Mpx senzor.

Ulefone Note 7

Zariadenie je okrem toho vybavené 3 500 mAh batériou, ktorá podľa výrobcu dokáže telefón poháňať 1,5 – 2 dni. O výkon sa stará štvorjadrový procesor MT6580, 1 GB RAM16 GB rozšíriteľné úložisko. Pochopiteľne, nie sú to high-end špecifikácie, no na 44 € je to viac než bohatá ponuka.

Note 7 beží na operačnom systéme Android 8.1 Go, ktorý je navrhnutý špeciálne pre zariadenia, ktoré nemajú nazvyš pamäť či výkon. Zariadenie je dostupné v niekoľkých prevedeniach – čiernom, zlatom a twilight.

Ak potrebujete telefón a skutočne nemáte peniaze na rozdávanie, pozrite sa aj na takéto ultralacné riešenie. Je dosť výkonné na všetky základné aplikácie, dá sa z neho volať, WhatsAppovať, jednoducho všetko, na čo sme si v dnešnej dobe zvykli.