Úvod Aplikácie Aj pre Android: Autori Spark Mail informujú o novej dostupnosti

Aj pre Android: Autori Spark Mail informujú o novej dostupnosti

0
Foto: sparkmailapp.com

Pre správu elektronickej pošty môžeme v súčasnosti využívať niekoľko klientov a aplikácií z dielní rôznych vývojárov. Aj keď sa asi najčastejšie v tomto smere spomína Gmail, priestor majú aj iné, nemenej kvalitné služby.

Jednou z nich je Spark Mail. Táto služba je však dostupná iba pre užívateľov zariadení iPhone, iPad a Mac, čo sa onedlho zmení. Vývojári na sociálnej sieti Twitter oznámili skorú dostupnosť verzie pre zariadenia s operačným systémom Android.

Stiahnuť sa bude dať už zajtra, pravdepodobne najskôr v beta verzii.

Podľa oficiálnej stránky tvorcov nie je operačný systém Android poslednou zástavkou. Chystá sa aj verzia pre webové rozhranie a počítače s operačným systémom Windows 10. Spark Mail si od popredných recenzentov vyslúžil pozitívne hodnotenia a aj samotná spoločnosť Apple ho v minulosti označila ako najlepšiu aplikáciu obchodu Apple App Store.

spark mail

Spark Mail padne vhod hlavne produktívnym jedincom, ktorí pristupujú k elektronickej pošte často a pravidelne. Množstvo funkcií, z ktorých niektoré pripomínajú čoskoro pochovaný Inbox od Google, autori zabalili do vkusného dizajnu a intuitívnych prvkov ovládania ako sú napríklad gestá.

Spark Mail na zariadeniach s OS Android asi revolúciu nespraví. Ak však budete chcieť vyskúšať niečo iné a podobne kvalitné ako Gmail alebo Outlook, onedlho budete mať možnosť.