Úvod Výrobcovia OnePlus OnePlus 7: Podľa ochranných krytov môžeme očakávať dizajn bez zárezu

OnePlus 7: Podľa ochranných krytov môžeme očakávať dizajn bez zárezu

2
Sudhanshu Ambhore

OnePlus 7 by mal byť po vzore predchádzajúcej generácie OnePlus 6 predstavený už budúci mesiac, teda v máji. Je takmer isté, že obľúbený výrobca siahne po kontroverznej konštrukcii. 

OnePlus 7 bude mať displej s veľmi štíhlymi rámikmi, decentnou bradou a rušiť ho nebude žiadny zárez. Predné kamery ale ukryje do výsuvnej konštrukcie, čo nemusí byť každému po chuti. Takéto riešenie už skôr naznačoval prvý render.

Najnovšie ho potvrdzuje séria obrázkov príslušenstva – ochranných krytov. Zverejnil ich na sociálnej sieti Twitter jeden z prispievateľov webu slashleaks.com.

oneplus 7
Foto: Sudhanshu Ambhore

Obrazový materiál okrem iného potvrdzuje aj trojité zostavenie hlavného fotoaparátu. Vertikálne uložená trojica snímačov obrazu by mala obsahovať 48 Mpx hlavný senzor, širokouhlý objektív a snímač pre zachytenie hĺbky ostrosti. S tele modulom s optickým priblížením by sme tentokrát nepočítali.

oneplus 7
Foto: Sudhanshu Ambhore

Je jasné, že OnePlus 7 bude mať veľkú obrazovku vyrobenú OLED technológiou alebo najvýkonnejší Snapdragon s viac ako dostatočnou dávkou pamätí. Vieme tiež, že môžeme zabudnúť na bezdrôtové nabíjanie.

oneplus 7
Foto:

Hlavným lákadlom stále zostáva cena, teda skôr to, čo za predajnú cenu dostaneme. Výborný pomer medzi cenou a ponúkanou výbavou novinku neopustí, aj keď sa dá očakávať, že trochu zdražie. Základ by však nemal stáť viac ako 600, resp. psychologických 599 EUR.

Každý nový model od OnePlus bol vždy predávanejší ako jeho predchodca. Cenovo dostupná konkurencia ale vyrástla (Pocophone, Honor) a obhájenie tohto statusu bude tento rok ťažšie.