Úvod Výrobcovia CUBOT Zaujal tisíce ľudí: Tento lacný smartfón z Číny prekonáva hranice toho, čo je...

Zaujal tisíce ľudí: Tento lacný smartfón z Číny prekonáva hranice toho, čo je možné!

Má veľký displej, dosť výkonu a šialene nízku cenu.

3

Ak momentálne hľadáš nový telefón, máme pre teba tip na novinku, ktorá bola síce predstavená len nedávno, no zaujať stihla tisíce ľudí, vrátane Slovákov.

Výrobca CUBOT na Slovensku nie je veľmi známy, no to sa môže už čoskoro zmeniť. Postarať sa o to má novinka, CUBOT MAX 2, ktorý, ako už jeho názov napovedá, spadá medzi zariadenia s poriadne veľkým displejom.

CUBOT MAX 2

Cena: 135 €

Jeho základ tvorí 6,8-palcový IPS panel s HD+ rozlíšením a netradičným výrezom pre predný fotoaparát uloženým v pravom hornom rohu. Jeho umiestnenie je síce netradičné, no podľa výrobcu tak zaberá menej miesta než pri iných riešeniach. Navyše, pri displeji poteší aj prekrytie zobrazovacieho panela prémiovým krycím sklom Gorilla Glass 5.

O výkon zariadenia sa stará procesor Helio P22, ktorému sekundujú 4 GB operačnej pamäte RAM. Nechýba ani rozšíriteľné (o 256 GB) 64 GB úložisko pre všetky multimediálne súbory, veľká 5 000 mAh batéria, Android 9 Pie a viac. Vo výbave sa samozrejme nachádza aj 3,5 mm jack, snímač odtlačkov prstov či odomykanie tvárou.

Keď už sme spomenuli aj fotoaparáty, CUBOT MAX 2 ponúka 8 Mpx selfie senzor vpredu a 12 Mpx duálny senzor Sony IMX486 vzadu. Je to adekvátna výbava pre fotografie, ktoré síce nebudú trhať rebríčky DxOMark, no ani nesklamú.

To najlepšie na koniec. Nový CUBOT MAX 2 momentálne stojí len 135 €. Zľava bude trvať len do 7. apríla, preto sa treba poponáhľať. Predáva ho overený obchod GearBest, ktorý vám ho doručí bez nutnosti doplácať DPH.