Úvod Výrobcovia Xiaomi 360° foťák od Xiaomi je fantastický: Za tento parádny doplnok ku smartfónu...

360° foťák od Xiaomi je fantastický: Za tento parádny doplnok ku smartfónu nedáš ani 42 €

Xiaomi vie, ako na to!

0

Ak máš rád značku Xiaomi a elektroniku z jej obšírneho portfólia, tak by ti rozhodne nemal ujsť šikovný externý fotoaparát s až 360-stupňovým záberom a obojstranným USB C portom. Za výrobou modelu Mini stojí hardvérový partner čínskeho jabĺčka, ktorý si hovorí MADV.

Xiaomi MADV

Cena: 41,34 € | Kupón: HTAMDV

Táto parádna vecička dostala kompaktné rozmery (4,20 x 3,50 x 2,50 cm), nízku váhu (iba 23,5 gramu) a zároveň i pekný dizajn.

Čo sa týka čísiel samotného hardvéru, obchod TomTop spomína clonu f/1.8, fotografie v rozlíšení 5 376 x 2 688 pixelov alebo 1 920 x 960 pixelov pre jemné video zábery. Snímač s takzvaným fisheye objektívom sa ale tentokrát nachádza na prednej aj zadnej strane. Ak použiješ jeden, más k dispozícii 210 stupňov. Ak oba, tak logicky 360.

MADV Mini vyžaduje operačný systém Android 6 a vyšší, keďže funguje prostredníctvom špeciálnej mobilnej aplikácie, kde má používateľ fotoaparátu hneď niekoľko parádnych režimov.

Externý 360° foťák od Xiaomi
Externý 360° foťák od Xiaomi

Ako už bolo spomínané, MADV Mini nájdeš v obchode TomTop, kde ťa chráni garancia vrátenia peňazí. Za jeden kus elektroniky dáš 41,34 €, no treba sa poponáhľať. Zostáva totiž už iba pár kusov. Dovoz až na Slovensko ide na účet predajcu. Nezabudni si však uplatniť zľavu. Stačí zadať kupón HTAMDV!

Ak miluješ Xiaomi tak, ako my, určite neprehliadni Xiaomi festival, počas ktorého máš možnosť vyhrať niekoľko rôznych produktov od toho výrobcu. Viac informácií nájdeš na tomto webe.