Úvod Výrobcovia Xiaomi Do každej domácnosti: Tento vysávač od Xiaomi stojí len 79,10 € a zbožňuje...

Do každej domácnosti: Tento vysávač od Xiaomi stojí len 79,10 € a zbožňuje ho celý svet!

Vysávač od Xiaomi si našiel fanúšikov po celom svete. Má na to dobrý dôvod.

4

Rovnako, ako sa rok čo rok vyvíjajú smartfóny, tablety či notebooky, zmenami prechádzajú aj domáce spotrebiče. Jedným z najväčších inovátorov na tomto poli je spoločnosť Xiaomi, ktorej portfólio je plné šikovných pomocníkov do domácnosti. Jedným z nich je aj tyčový vysávač Xiaomi Deerma.

Xiaomi Deerma

Cena: 79,10 € | Doprava: bez DPH

Kopírujúc známy „čistý,“ resp. minimalistický dizajn ostatných produktov Xiaomi, vysávač Deerma rozhodne nie je tŕňom v oku. Ponúka bohatú výbavu za cenu, ktorú len tak ľahko väčší a známejší výrobcovia neprekonajú. Poďme si to rozobrať.

Obsah balenia Xiaomi Deerma

Vysávač ponúka saciu silu až 14 000 Pa, čo je pri tak nízkej cenovej hladine skôr výnimkou než pravidlom. O ťah sa stará 600 W motor (38 500 ot./min.), vďaka čomu povysávate skutočne všetko. O to, že sa z vysávača nedostanú nečistoty sa zas starajú až 4 filtračné systémy, ktoré sú umiestnené pri zbernej nádobke s objemom 0,8 litra. Nechýba ani H10 HEPA filter, takže vysávač je vhodný aj do domácností s alergikmi.

Xiaomi Deerma
4 filtračné systémy v Xiaomi Deerma

Celková váha zariadenia dosahuje 2 kilogramy, čo je pri tyčových vysávačoch štandardom. Vysávač dosahuje hlasitosti 78 dB, čo je rešpektovateľná hodnota. V balení sa okrem hlavnej čistiacej hlavy so šírkou 48 cm a rotačným uhlom 270 stupňov nachádzajú aj ďalšie nadstavce pre čo najväčšiu všestrannosť.

Xiaomi Deerma
Xiaomi Deerma

Xiaomi Deerma nie je bezdrôtový vysávač, o čom svedčí aj nižšia cena. V balení tak nájdete 5 metrov dlhý kábel. Ak by ste takéhoto pomocníka privítali aj vo vašej domácnosti, máme pre vás dobrú správu. Vysávač je momentálne v zľave za 79,10 € (zo 125 €). Ide teda o podstatné zníženie ceny, čo by bola škoda nevyužiť. Xiaomi Deerma si ľudia obľúbili všade vo svete, tak prečo by sa tak nemohlo stať aj u nás, na Slovensku.

Používate v domácnosti aj vy nejaké zariadenia od Xiaomi? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie, aké!