Úvod Zariadenia Využi zľavu pre výkonný robotický vysávač Xiaomi Roborock 2. generácie!

Využi zľavu pre výkonný robotický vysávač Xiaomi Roborock 2. generácie!

Technológie, ktoré upracú za vás.

1

Populárny inteligentný robotický vysávač Xiaomi Mi Roborock je dostupný v novej, druhej generácii, ktorá je vylepšená hneď v niekoľkých ohľadoch. Cena je pritom porovnateľná s pôvodným modelom.

Xiaomi Roborock 2 stavia svoje schopnosti na vysokom sacom výkone 2000Pa, ktorý produkuje motor japonskej výroby. Pri hlučnosti neprevyšujúcej 67 dB si poradí s nečistotami ako na podlahe, tak koberci a ďalších povrchoch.

Novinkou je pri tejto generácii tzv. mokré čistenie. Spolu so zariadením sa dodáva špeciálna násada – mop a nádržka na vodu.

Robotické vysávače sú žiadané hlavne kvôli automatizácii. Tak ako iné drahšie modely, aj Xiaomi Roborock 2 sa dokáže sám pripojiť do stanice s nabíjačkou.

roboticky vysavac

Xiaomi Roborock 2

Cena so zľavou: 369,99 € | Dostupnosť: EÚ sklad

Množstvo senzorov zabezpečí podrobné mapovanie priestoru, vďaka čomu vysávač neobíde žiadny kút. Pohybovať sa bude efektívnym spôsobom, aby pri práci spotreboval čo najmenej energie.

xiaomi roborock 2

Tento model sa tak hodí aj do väčších domácností, napr. s rozmernejšou predsieňou a podobne. Na jedno nabitie dokáže fungovať 2 – 2,5 hodiny. Pre lepšiu predstavu, celý prístroj váži 3,5 kg a meria 353 x 350 x 96,5 mm. Ide teda o poriadny kus elektroniky.

xiaomi roborock 2

Pre odpad je určený zásobník s kapacitou približne 0,5l. Inteligentné produkty značky Xiaomi je možné ovládať pomocou mobilnej aplikácie Mi Home a Roborock 2 nie je výnimkou. Naplánujete upratovanie aj na diaľku, sledovať môžete sací výkon alebo mapu, ktorú vysávač vo vašej domácnosti prešiel.

Xiaomi Roborock 2 je dostupný skladom v Nemecku za cenu 384,99 €, ktorú si viete znížiť o celých 15 €. Pri objednávke stačí zadať kód s textom QH98Y769.

Kód stratí platnosť až na konci apríla, čiže sa nie je kam ponáhľať. Robotické vysávače a ďalšie zaujímavé zariadenia nájdete v marcovej ponuke e-shopu geekmaxi.com.