Úvod Ulefone Ulefone Power 3L Výrobca Ulefone spúšťa predpredaj svojej novinky Ulefone Power 3L

Výrobca Ulefone spúšťa predpredaj svojej novinky Ulefone Power 3L

Tlačová správa

0

Výdrž na jedno nabitie je jedným z dôležitých faktorov pri výberu nového telefónu. Čínski výrobcovia sa teda pretekajú v tom, komu sa podarí spojiť čo najväčšiu kapacitu batérie s kombináciou čo najlákavejšej špecifikácie.

Ulefone je jedným z nich. Ako už názov Power série napovedá, nepôjde o žiadne 1-2 dňové výdrže na jedno nabitie. Ulefone Power 3L totiž ponúka až 6 350 mAh batériu.

Tá okrem veľkej kapacity disponuje aj schopnosťou rýchleho nabíjania či dokonca reverzného nabíjania iných zariadení prostredníctvom OTG kábla.

Pozrime sa však aj na iné špecifikácie, ktoré novinka ponúka. Počítať môžete aj s veľkou, 6,3-palcovou uhlopriečkou displeja so šetrným HD+ rozlíšením a úzkym pomerom strán 18:9. V tomto prípade sa však žiadny zárez či otvor na prednú kameru nekoná. Je to kvôli tomu, že Ulefone Power 3L spadá do úplne inej cenovej kategórie. O tom však nižšie.

Predná kamera je teda uložená v klasickom paneli nad displejom, na ktorý sme boli zvyknutí pred tým, než prišli rôzne inovačné riešenia. Jej rozlíšenie predstavuje 5 Mpx.

Čo sa týka primárnej kamery, tej sa ušli šošovky dve. Jedna disponuje 13 Mpx rozlíšením a tá druhá skromnejším 5 Mpx. Spoločnými silami sa však postarajú o to, aby vám boli k dispozícii na zaznamenanie akéhokoľvek okamihu.

Vo výbave tiež nájdete snímač odtlačkov prstov na zadnej strane, senzor pre rozpoznávanie tváre či dokonca OS Android 8.1 Oreo.

Ako je už spomenuté vyššie, Ulefone Power 3L spadá do inej cenovej kategórie. Jeho cena totiž momentálne predstavuje 99,99 dolárov, čiže 89,10 EUR. Hoci ani jeho pôvodná cenovka nie je vysoká, nachádza sa v akciovej ponuke, ktorá trvá od dnes, 13. marca do 20. marca 2019.

Pre kompletné špecifikácie zamierte na oficiálny web výrobcu Ulefone.