Úvod Výrobcovia Ulefone Je lacný a má obrovskú batériu: Tento telefón musíš vidieť!

Je lacný a má obrovskú batériu: Tento telefón musíš vidieť!

0
Ulefone Armor 3L
Ulefone Armor 3L

Posledných pár týždňov sme boli svedkami predstavenia niekoľkých zaujímavých modelov smartfónov. Do partie noviniek sa pridáva aj nový Ulefone Power 3L, odľahčená verzia obľúbeného modelu Ulefone Power 3.

Ulefone Power 3L ponúka 6 350 mAh batériu vhodnú do dnešného sveta plného fotenia, natáčania, pozerania video obsahu či hrania mobilných hier. Zariadenie disponuje technológiou rýchleho nabíjania (5V/2A), 6,0-palcovým 18:9 HD+ displejom, procesorom MT6739, 2 GB operačnou pamäťou RAM16 GB úložiskom.

Zadnú stranu zdobí dvojica fotoaparátov (13 Mpx + 5 Mpx), prednú zas 5 Mpx selfie foťák, ktorý telefón využíva aj pri skene tváre pre automatické odomykanie. O zabezpečenie sa stará aj snímač odtlačkov prstov umiestnený na zadnej strane, hneď pod fotoaparátom.

Ulefone Armor 3L
Ulefone Armor 3L

Od Ulefone sme zisťovali, koľko si bude za tento zaujímavý model pýtať a aj keď nám nechcel prezradiť presnú sumu, prisľúbil, že sa ju posnaží stlačiť pod 100 €. To je na telefón, ktorý je odrazovým mostíkom do sveta smartfónov ideálna cenovka.

Ak sa chcete dozvedieť viac, zamierte na oficiálny web výrobcu.