Úvod Zariadenia Výkonný TV Box s Androidom? Tieto dva modely majú perfektnú cenu!

Výkonný TV Box s Androidom? Tieto dva modely majú perfektnú cenu!

Obľúbené aplikácie a ďaleko viac.

8
tv box

Pomocou inteligentného TV boxu dokážete premeniť svoj bežný televízor na multimediálne centrum s pripojením na internet, obľúbenými aplikáciami a zdieľaním obsahu priamo zo svojho smartfónu.

Tanix TX3

Cena: 29,73 €

Obľúbený Gearbest uviedol do bleskového predaja dva TV boxy s operačným systémom Android, ktoré pochádzajú z rovnakej cenovej triedy. Prvým je Tanix TX3 Mini, ktorý má 2 GB RAM a 16 GB úložisko. 

Chod zabezpečuje štvorjadrový procesor Amlogic S905W s grafikou Mali – 450, vďaka čomu si malá krabička poradí so 4K obsahom či videami kódovanými v štandarde H.265. TV Box podporuje funkcie Miracast, Airplay a DLNA.

tv box
Tanix TX3 Mini TV Box

Pre pripojenie na internet slúži klasický Ethernet port alebo 2,4 GHz WiFi. So svojim televízorom zariadenie prepojíte pomocou HDMI kábla. Menšou nevýhodou je staršia verzia operačného systému Android 7.1.

Tento TV Box GearBest predáva za 29,37 €. K cene treba pripočítať necelých 1,50 € za poštovné. Predajca bude objednávky odosielať koncom marca a doručené budú následne do 28 dní. 

Alfawise A8X

Cena: 31,15 €

Druhý TV box, ktorý je o niečo drahší, no lepší, nesie názov Alfawise A8X. Výrobca tohto zariadenia je známy svojim príslušenstvom či napr. dostupnými kamerami do auta. TV box využíva najnovší operačný systém Android 9.0 Pie s prispôsobeným užívateľským prostredím priamo pre televízory. 

tv box
Alfawise A8X

V kompaktnej krabičke sa taktiež nachádza 2 GB operačná pamäť RAM, 16 GB úložisko či porty HDMI, Ethernet port, dve veľké USB rozhrania, AV port alebo slot pre pamäťovú kartu. Opäť nechýba podpora pre 4K.

Alfawise A8X GearBest ponúka za 31,15 €. Doručenie stojí takmer 2 eurá. V tomto prípad je problémový skôr čas ako výbava. Odosielanie vopred objednaných zariadení prebehne až v apríli a doručenie bude trvať od 15 – 28 dní.

Skrátiť sa dá drahšou expresnou prepravou, ktorá je však spoplatnená podstatne výraznejšie. Všetky podrobnosti nájdete priamo na stránkach predajcu, kam vás presmerujú odkazy vyššie.