Úvod Zariadenia AirPods štýl, stereo zvuk a Bluetooth 5.0: Slúchadlá i10 TWS sú tu...

AirPods štýl, stereo zvuk a Bluetooth 5.0: Slúchadlá i10 TWS sú tu pre teba

Výborná cena.

1
i10

Pokiaľ sa vám páčia slúchadlá Apple AirPods, no cena je pre vás vysoká, poprípade nepoužívate zariadenia od Apple, zadovážiť si môžete veľmi podobný audio hardvér značky TWS.

Model i10 pritom nie je žiadnym nekvalitným béčkom. Výrobca slúchadlá vybavil najnovšou bezdrôtovou technológiou Bluetooth 5.0, ktorá zaručuje stabilné, rýchle a energeticky nenáročné pripojenie k smartfónu.

i10

i10 TWS

Cena: 35,40 € | Dostupnosť: EÚ sklad

Slúchadlá vydržia hrať na jedno nabitie necelé štyri hodiny. V rámci telefonického hovoru je doba používania až 8-hodinová. Perfektné je puzdro, ktoré sa dá nabíjať cez USB C a dokonca bezdrôtovo v rámci rozšíreného štandardu Qi.

i10 tws

Slúchadlá reagujú na dotyk. Skladbu tak dokážete prepnúť obyčajným ťuknutím, čo platí aj pre prijímanie hovorov a aktiváciu digitálnej asistencie. Model i10 zvládne citlivosť 98 dB a frekvenčný rozsah 20-20000 Hz. Všetko pochopiteľne v stereo režime.

Tieto bezdrôtové slúchadlá sa dajú získať v časovo obmedzenej ponuke e-shopu GeekBuying, ktorý ich cenu stiahol až na 35,40 €. K dispozícii sú dve možnosti dodania. Z európskeho skladu môžu byť slúchadlá u vás za 1-2 pracovné dni, čo však stojí dodatočných 11 EUR.

Ak si ako miesto odoslania vyberiete priamo Čínu, základné poštovné je bezplatné. Dodanie však potrvá od 15 do 30-tich dní. Na našom trhu sa cena slúchadiel pohybuje okolo 60 – 70 EUR.

Všetky podrobnosti nájdete na stránke predajcu.