Úvod Samsung Samsung Galaxy S10e Aj Samsung Galaxy S10e má svoju slabinu. Je ňou výdrž batérie

Aj Samsung Galaxy S10e má svoju slabinu. Je ňou výdrž batérie

Galaxy S10e je vydarené zariadenie. Škoda len, že nemá väčšiu batériu.

0
Samsung Galaxy S10e

Ak ste hľadali najlepší kompaktný telefón na trhu, veľa možností na trhu nebolo. Do skupinky žiadaných zariadení sa však tento rok pridáva fantastický Samsung Galaxy S10e.

Na rozdiel od Galaxy S10 a S10+ má plochý displej s 5,8-palcovou uhlopriečkou a tenučkými rámikmi, vďaka čomu sa hravo zmestí aj do menších dlaní. Jeho inak vynikajúcu reputáciu kazí jedna malá záležitosť – slabšia výdrž batérie.

S tvrdením prišli redaktori servera Phone Arena, ktorí S10e podrobili rovnakému testu výdrže batérie ako ďalšie zariadenia. Výsledky prípadných záujemcov určite nepotešia. Ešte predtým sa však pozrime na kapacity batérií jednotlivých modelov radu Galaxy S10, aby sme zistili, v čom môže byť problém.

  • Galaxy S10e: 3 100 mAh
  • Galaxy S10: 3 400 mAh
  • Galaxy S10+: 4 100 mAh

Phone Arena výdrž batérie testuje za pomoci vlastného skriptu, ktorého úlohou je nasimulovať bežné každodenné využívanie. Ja displeja je na každom zariadení nastavený na 200 nitov.

Zdroj: Phone Arena

Ako môžete vidieť z tabuľky vyššie, Galaxy S10e dosiahol 7-hodinovú výdrž, ktorá je, bohužiaľ, podpriemerná. Je viac než pravdepodobné, že slabá až priemerná záťaž telefónu batériu do konca dňa nevyčerpá úplne, náročnejšie využívanie ako hranie hier už možno áno.

Je to škoda, keďže Galaxy S10e patrí medzi moje najobľúbenejšie zariadenia za posledných pár rokov. Na plnej recenzii momentálne pracujeme, nenechajte si ju ujsť. Bližšie sa pozriem na plochý displej, zadné fotoaparáty, snímač odtlačkov na boku a viac.

Čo na Galaxy S10e hovoríte vy? Páči sa vám jeho menšia veľkosť, plochý displej, snímač na boku alebo niečo iné?