Úvod Hry Legendárny RollerCoaster Tycoon je späť v Google Play!

Legendárny RollerCoaster Tycoon je späť v Google Play!

0

RollerCoaster Tycoon Classic je rozhodne legendárnou hrou, ktorá dostala svoju mobilnú podobu ešte v roku 2016. Verzia pre Android a ďalšie platformy je takmer na nerozoznanie od originálu.

Zostalo zachované pôvodné grafické spracovanie a väčšina herných prvkov. Prispôsobené je ale ovládanie, pri ktorom klávesnicu a myš nahradili moderné dotykové obrazovky.

RollerCoaster Tycoon Classic však začiatkom tohto roka z obchodu Google Play záhadne zmizol. V obchodoch Apple App Store a Amazon Appstore sa však hra nachádzala stále. Autori hru z obchodu stiahli kvôli chybe.

RollerCoaster Tycoon Classic

Hra totižto bola z neznámych dôvodov nakrátko dostupná úplne bezplatne. Hru preto museli tvorcovia z obchodu Play odstrániť a publikovať opätovne s pôvodnou cenou 6,49 EUR. Podmienky obchodu Google Play nedovoľujú urobiť z bezplatnej aplikácie platenú.

Naopak to, samozrejme, ide. Publikovanú platenú aplikáciu je možné prestaviť tak, aby bola bezplatná. Výnimkou sú dočasné akcie a zľavy, ktoré však spadajú pod iné podmienky. Autori sa teda asi iba „sekli“, čo vyústilo do uvedeného postupu.

V každom prípade je hra RollerCoaster Tycoon Classic opäť dostupná v obchode Play a môžete si ju tak bez problémov stiahnuť za pôvodnú cenu. Za tú dávku nostalgie určite stojí.

RollerCoaster Tycoon Classic