Úvod Aplikácie Ďalší kreatívny nápad s otvorom v displeji: Táto šikovná aplikácia ho premení...

Ďalší kreatívny nápad s otvorom v displeji: Táto šikovná aplikácia ho premení na ukazovateľ batérie

0

Samsung Galaxy S10+, S10 a S10E majú prednú kameru ukrytú v otvore v displeji, čo sa očividne ujalo. Minimálne kvôli tapetám pre domácu obrazovku, ktoré tieto otvory kreatívne využívajú.

Šikovní vývojári vymysleli spôsob, ako môžu perforácie v obrazovke slúžiť pre zobrazovanie stavu zostávajúcej kapacity batérie. Aplikácia s názvom Energy Ring vytvorí okolo otvoru prstenec, ktorý bude postupne ubúdať podľa zostávajúcej kapacity akumulátora.

Nastaviť si môžete hrúbku prstenca, smer, ktorým sa bude pohybovať, rôzne farby, a to aj pre rôzne časti prstenca, či dokonca animáciu, ktorá sa zobrazí počas nabíjania.

galaxy S10
XDA

Aplikácia vyžaduje prístup k vašim upozorneniam a len veľmi málo zdrojov, čiže by jej používanie nemalo ovplyvniť výdrž zariadenia na jedno nabitie. Aplikácia sa dá stiahnuť bezplatne, no obsahuje vnorené transakcie, za ktoré si môžete odomknúť nastavenia prispôsobenia.

Energy Ring zatiaľ poteší len majiteľov vlajkových lodí Samsung Galaxy S10 a Galaxy S10e. Podpora pre dvojitý otvor Galaxy S10+ je vo vývoji a snáď bude dostupná čo najskôr.

Ak jeden z dvojice nových vlajkových modelov od Samsungu vlastníte, aplikáciu nájdete TU, v obchode Google Play.