Úvod Zariadenia Smartwatch Keramika a 3 GB RAM: Zľavnené smartwatch Kospet Hope si určite zamiluješ

Keramika a 3 GB RAM: Zľavnené smartwatch Kospet Hope si určite zamiluješ

0
KOSPET Hope

Inteligentné hodinky z Číny nemusia byť zakaždým iba škaredé, nekvalitne prevedené alebo slabo vybavené. Skvelým dôkazom je aj tento podarený kúsok so značkou Kospet, ktorý sa nemá za čo hanbiť. Ponúka 4G konektivitu, okrúhly OLED displej, GPS, GLONASS a konštrukciu z keramiky.

E-shop Cafago si však i napriek tomu všetkému za smartwatch Kospet Hope pýta iba 122 eur. Ide o dočasnú akciovú ponuku, v rámci ktorej je k dispozícii obmedzené množstvo zľavnených hodiniek. Základný dovoz na Slovensko hradí predajca.

  • podpora: Android, iOS
  • jazyk: český, anglický

Kospet Hope pozostávajú z kovovej konštrukcie s certifikáciou podľa štandardu IP67, zabudovaným fotoaparátom a s okrúhlym zobrazovacím panelom, okolo ktorého sa nachádza prémiová keramika. Displej dostal AMOLED technológiu, 1,39-palcovú uhlopriečku a rozlíšenie o veľkosti 400 x 400 pixelov. Používateľ sa preto môže spoľahnúť na jemný obraz a reálne vyzerajúcu čiernu farbu.

Kospet Hope
Kospet Hope

Čo sa týka batérie, tak tá vyfasovala 620 mAh kapacitu. Plne nabitý akumulátor by mal vydržať poskytovať elektrickú energiu od 3 do 5 dní. Všetko tu závisí iba od frekvencie či náročnosti používania.

Výkon hodiniek Kospet Hope zabezpečuje čipset MTK6739 od spoločnosti MediaTek, ktorému asistuje až 3 GB operačná pamäť RAM. Na ukladanie dát slúži 32 GB interné úložisko a ak niekoho zaujíma aj operačný systém, predajca uvádza, že ich poháňa Android 7.1.1.

Kospet Hope nájdete v ponuke e-shop Cafago, ktorá trvá do 15. apríla alebo do vypredania zľavnených zásob.