Úvod Novinky Máš nový Samsung Galaxy S10? Tieto vtipné pozadia ti nesmú chýbať!

Máš nový Samsung Galaxy S10? Tieto vtipné pozadia ti nesmú chýbať!

0

Samsung s doručovaním nových smartfónov Galaxy S10 začal už v piatok, čo znamená, že si ho už čoskoro bude rozbaľovať a prispôsobovať obrovské množstvo nadšencov série Galaxy.

Pod pojmom „prispôsobenie“ pre niektorých patrí aj výber toho najkreatívnejšieho pozadia, ktoré vynikajúco doplní horizontálne otočený fotoaparát v pravom hornom rohu.

Počet ľudí, ktorí sa snažia nájsť takéto pozadie, je tak obrovský, že práve pre túto skupinu jedincov vznikol aj samostatný subreddit – r/S10wallpapers.

Práve na tomto subreddite nájdeš nespočetné množstvo zaujímavých, vtipných, no najmä kreatívnych pozadí, ktoré ti určite spríjemnia deň.

Aby si si asi vedel predstaviť, čo konkrétne na r/S10wallpapers nájdeš, môžeš očakávať kopu pozadí s mimoňmi, Wall-Em, Smash Bros, Big Hero, Terminátorom či dokonca aj Kim Čong-unom.

Samsung môže oslavovať

Samsung má naozajstný dôvod na radosť, keďže fanúšikovia telefónov tejto značky dokázali nielen prekusnúť vyčnievajúcu kameru, ale dokonca vďaka nej začali nový trend, ktorý, ako už poznáme Reddit, to dotiahne veľmi ďaleko.