Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 10 Vyzeral by fantasticky: Nová vizualizácia ukazuje, ako by mohol vyzerať Galaxy Note...

Vyzeral by fantasticky: Nová vizualizácia ukazuje, ako by mohol vyzerať Galaxy Note 10!

Takémuto dizajnu by sme sa určite potešili.

1

Vlajková loď od Samsungu pre druhú polovicu 2019 je vzdialená ešte dobrých „pár“ mesiacov, no prvé informácie začínajú internetom kolovať už teraz. Vieme, napríklad, že má prísť s podstatne vylepšeným perom S Pen a povráva sa, že veľkou zmenou prejdú aj fotoaparáty.

Všetky informácie sa rozhodli zohľadniť redaktori servera PhoneArena, ktorí na ich základe pripravili zaujímavú sériu renderov, teda vizualizácií. Ide o koncepty, ktoré ďalej nie sú podložené inými informáciami, preto ich berte s nadhľadom.

Samsung Galaxy Note 10
Foto: Phone Arena

Jednou z najväčších informácií o Galaxy Note 10 sú plánované fotoaparáty. Podľa zdrojov, ktoré vidia do vývoja zariadenia, môže Note 10 ponúknuť až 4 fotoaparáty vzadu a 2 vpredu. Vzadu by sa ku klasickému, ultraširokému a zoom senzoru pridal aj ToF senzor. ToF senzor sa využíva pri mapovaní okolia, čo je užitočné hlavne pri rozšírenej realite alebo ovládaní gestami.

Samsung Galaxy Note 10
Foto: Phone Arena

Aj napriek tomu, že výrobcovia už teraz pracujú na technológii, ktorá by im umožnila vložiť predné fotoaparáty priamo pod displej bez nutnosti rôznych otvorov sa v Note 10 pravdepodobne objaví podobné riešenie ako v Galaxy S10. Spoľahnúť sa tak môžeme na duálny predný fotoaparát, ktorý sa objavil už v Galaxy S10+. Možný je aj tretí senzor, no takéto riešenie by podľa nás zaberalo príliš veľa miesta.

Samsung Galaxy Note 10
Foto: Phone Arena

Medzi ďalšiu výbavu pokojne zaradíme ultrazvukový snímač odtlačkov prstov priamo v displeji, väčšiu batériu a modliac sa k technologickým bohom aj rýchlejšie nabíjanie. Toto je oblasť, v ktorej Samsung výrazne zaostáva za konkurenciou.

Samsung Galaxy Note 10
Foto: Phone Arena

Čo na to hovoríte vy? Čo by mal mať Galaxy Note 10 naviac (okrem S Penu, samozrejme), aby ho Samsung tento rok úspešne odlíšil od radu Galaxy S? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie!