Úvod Samsung Samsung Galaxy F Pár kusov a aj to s ozrutnou cenou: Budúci mesiac na trh...

Pár kusov a aj to s ozrutnou cenou: Budúci mesiac na trh príde skladací Galaxy Fold!

0

Spoločnosť Samsung sa už usilovne pripravuje na spustenie predaja jej prémiového skladacieho telefónu. Galaxy Fold bude však k dispozícii iba v limitovanom množstve a s nadštandardne veľkou cenovkou, ktorá môže vystreliť až k dvom tisíckam. Viac informácií nám prezradí už o pár týždňov.

Začiatkom apríla má totiž prebehnúť ďalšie tlačové podujatie, kde nám výrobca odhalí chýbajúce detaily vrátane toho, kde si vieme nekonvečne prevedenú mobilnú novinku v prípade záujmu zaobstarať. Prezradil to jeden z vrcholových manažérov juhokórejského giganta pre server The Verge.

Smartfón Galaxy Fold nie je vyrobený pre bežného a dokonca ani pre náročného, ale skôr pre extrémne náročného používateľa. Skladacia konštrukcia či hardvérová výbava, akú ponúka, nemá zatiaľ v mobilnom priemysle obdoby, čo logicky pocítime na výške ceny. Samsung by si zaň mal pýtať až okolo 2 000 eur.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Či príde aj na Slovensko, je zatiaľ otázne, no dá sa s tým počítať. Keď k tomu nakoniec predsa len dôjde, tak k nám i tak dorazí iba pár kusov, ktoré môžu byť vypredané skôr, ako ich stihne niekto vôbec zaregistrovať. V takom prípade bude k dispozícii ešte aj o pár stoviek drahšia alternatíva Huawei Mate X s odlišne fungujúcim skladacím prevedením.