Úvod Zariadenia Nemal by chýbať v každej výbave: Flash disk od Kodak s rýchlosťou 120 MB/s...

Nemal by chýbať v každej výbave: Flash disk od Kodak s rýchlosťou 120 MB/s kúpiš už od 6 €!

6

Technologickú výbavu má azda každý z nás, a to aj bez toho, aby ste si to uvedomovali. Medzi produkty, ktoré by nemali chýbať nikomu z nás patrí aj USB flash disk, čiže klasické „usbčko“.

V dnešnej dobe sa už ceny pamätí pohybujú na tak priaznivej úrovni, že kvalitný USB Flash disk kúpite relatívne lacno. To je aj prípad dnešného tipu na riešenie od spoločnosti Kodak. Podľa výrobcu má disk dosahovať rýchlosti zapisovania 35 Mb/s a rýchlosti čítania až 120 MB/s, čo vôbec nie je zlé.

Za cenu od 6 € za 16 GB verziu až po 32 € za 256 GB verziu môžete vo vrecku alebo na kľúčoch nosiť zariadenie, ktoré skôr či neskôr využijete. Viem to podľa seba. Tiež som od flash diskov upustil a neskôr som toho ľutoval. Väčšie súbory som medzi notebookom a počítačom nakoniec prenášal cez SD kartu, čo určite nie je najlepšie riešenie.

Tak či onak, flash disk od Kodak s kovovou konštrukciou je dostupný priamo na eBayi, zaplatiť môžete priamo cez PayPal, a tak ste chránení v prípade nedodania alebo akýchkoľvek iných problémov. Ak sa zásielka cestou stratí a nepríde vám ani po 1 mesiaci, obchod vám veľmi rád peniaze vráti, čo je určite dobrá vec, keďže aj málo eur je viac ako žiadne.