Úvod Výrobcovia CUBOT Cubot X19 patrí medzi to najlepšie za cenu okolo 100 €. Kúpili...

Cubot X19 patrí medzi to najlepšie za cenu okolo 100 €. Kúpili si ho už stovky Slovákov!

0

Ak je vašou misiou kúpiť si telefón za cenu okolo 100 €, máme pre vás perfektný tip. Je ním CUBOT X19, ktorý na Slovensku možno nepatrí medzi tie najznámejšie značky, no ponúka zaujímavú výbavu, ktorú by ste nemali prehliadnuť.

Jeho 5,93-palcový displej po bokoch obkolesujú tenučké rámiky, vďaka čomu je fyzická veľkosť telefónu (hlavne šírka) podstatne nižšia než pri iných smartfónoch z tejto cenovej kategórie. Pridajte si k tomu krásne, Twilight, prevedenie a dostanete telefón, ktorý je obľúbený aj na Slovensku.

CUBOT X19

Cena: 106,80 €

Zariadenie okrem Full HD+ displeja ponúka osemjadrový procesor MT6763T (Helio P23) s taktom 2.5 GHz, 4 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisko, duálny zadný fotoaparát (16 Mpx + 2 Mpx), 8 Mpx predný fotoaparát a konektivitu, aká sa pri rovnako drahých smartfónoch hľadá veľmi ťažko.

Tak napríklad nechýba e-kompas, snímač odtlačkov prstov, akcelerometer, senzor okolitého osvetlenia, gyroskop, GPS, A-GPS, Glonass a viac. Telefón samozrejme prichádza s plnou podporou 4G, aj vrátane 800 MHz pásma.

Nakoniec ešte spomenieme, že zariadenie napája 4 000 mAh batéria, o softvér sa zas stará Android 8.1 Oreo.

Ako sme spomenuli, cena telefónu momentálne klesla na 106,80 €, čo je skutočne pôsobivá ponuka. Okrem toho, poštovné na Slovensko je cez metódu EU Priority Line úplne zadarmo. GearBest za vás vybaví všetky náležitosti spojené s colným úradom.