Úvod Zariadenia 3D tlačiareň pre každého: Anet A8 je dostupná skladom v EU!

3D tlačiareň pre každého: Anet A8 je dostupná skladom v EU!

Výborný pomer cena-výkon.

0
anet A8

Ak uvažujete nad experimentovaním s 3D tlačou, pre začiatočníkov sú vhodné cenovo dostupné stavebnice. Jednou z najdostupnejších je model Anet A8, ktorý nadväzuje na predchádzajúce modely výrobcu.

Pomocou 3D tlačiarne môžete vytvárať hračky, učebné pomôcky, dekorácie do domácnosti a vlastne čokoľvek, čo vám napadne v medziach schopností zariadenia. Pred samotnou tlačou zariadenie najskôr zostavíte podľa priloženého návodu podobne, ako akési technickejšie Lego.

Hlavnými prvkami tlačiarne sú LCD displej, pracovná plocha, pätica tlačidiel pre ovládanie, vysokorýchlostný motor s mechanikou tlače FFF/FDM a slot pre pamäťovú kartu pre prípad offline tlače. Užívateľské prostredie tlačiarne komunikuje v anglickom jazyku.

anet A8

Anet A8

Cena: 114,26 €Dostupnosť: 85 kusov

Vďaka širokému rozsahu teplôt je pre 3D tlač možné použiť vlákna z rôznych materiálov, napr. ABS, PLA, HIPS, PRTG, TPU, drevo-polyméru či nylonu. Dýza s hrúbkou 0,4 mm dávkuje materiál rýchlosťou 10 a 120 mm/s. Pracovná plocha pre tlač je limitovaná rozmermi 240 x 240 x 180 mm.

3D tlaciaren
Anet A8

Tlačiareň je v rámci pripojenia kompatibilná s operačnými systémami Windows, Mac a Linux. Pre návrhy môžete využívať softvér Cura, resp. iný typ programov s podporou pre formáty .STL a .OBJ a G-code.

3D tlačiareň Anet A8 je dostupná skladom v Nemecku u predajcu TomTop za cenu 114,26 €. Bleskový predaj je limitovaný počtom kusov. K tlačiarmi dostanete aj vlákno o dĺžke 10-tich metrov a 8 GB pamäťovú kartu. Doručenie trvá od 4-6 dní.

TomTop spustil niekoľko jarných akcií a zvýhodnených ponúk, ktorým venoval samostatnú stránku. Zaujímavé je hlavne príslušenstvo a cenovo dostupnejšie gadgety. Jarný výpredaj nájdete na tejto adrese.