Úvod Zariadenia Premeň svoju obyčajnú TV na multimediálne centrum pomocou Xiaomi Mi Box S

Premeň svoju obyčajnú TV na multimediálne centrum pomocou Xiaomi Mi Box S

4
xiaomi mi box s

Spoločnosť Xiaomi predstavila novú generáciu televízneho set top boxu len v októbri minulého roka. Xiaomi Mi Box S má perfektný moderný dizajn, čo je však tá najmenej podstatná vlastnosť.

Vynovený TV Box od Xiaomi v globálnej verzii obsahuje prostriedky spoločnosti Google, ako napr. digitálnu asistenciu (ovládanie hlasom) alebo zdieľanie obsahu do TV zo smartfónu prostredníctvom funkcie Chromecast.

Najdôležitejší je, samozrejme, obraz a zvuk. Strop predstavuje 4K HDR video pri snímkovaní 60 FPS a kvalitný zvuk podporovaný technológiou Dolby DTS. Výkon zabezpečuje štvorjadrový procesor, grafický čip Mali-450, 2 GB operačná pamäť alebo 8 GB úložný priestor.

xiaomi

Xiaomi Mi Box S

Cena: 61,83 € | Dostupnosť: 7-12 dní

Zariadenie pripojíte k svoju televízoru prostredníctvom rozhrania HDMI 2.0A a k internetu cez dvojpásmové WiFi. Medzi perifériami ďalej nechýba Bluetooth 4.2, slot pre pamäťovú kartu (max. 64 GB), USB port 2.0 alebo 3,5 mm audio.

tv box

Po zapojení a spustení zariadenia sa vám na obrazovke televízora zobrazí užívateľské rozhranie operačného systému Android TV, ktoré vám sprístupní obchod Play a cestu k tisíckam tých najpopulárnejších aplikácií. Spolu s TV boxom samozrejme dostanete aj diaľkový ovládač.

Xiaomi Mi Box S môže byť váš za necelých 62 EUR, čo je zväčšia menej ako na našom trhu. E-shop Gearvita vám ho doručí za 7 – 12 pracovných dní. Škoda len spoplatnenej prepravy za cenu asi 8 eur.