Úvod Samsung Samsung Galaxy S10 Hromadná výroba odštartovaná: Samsung Galaxy S10 sa chystá na svoju premiéru

Hromadná výroba odštartovaná: Samsung Galaxy S10 sa chystá na svoju premiéru

0

Vyzerá to tak, že Samsung sfinalizoval dizajn aj výbavu svojej novej vlajkovej lode – Galaxy S10. Vyplýva to z informácií servera The Investor, ktoré cituje aj server GSMArena. Podľa najnovších informácií mal Samsung odštartovať hromadnú výrobu Galaxy S10 už 25. januára.

Vo výrobe sa majú nachádzať všetky tri 4G modely, 5G model sa má začať vyrábať o niečo neskôr. Všetky tri modely vraj ponúknu snímač odtlačkov prstov priamo v displeji. Dva najväčšie (6,1“ a 6,4“) modely ponúknu nový ultrazvukový senzor od Qualcommu s vyššou presnosťou a spoľahlivosťou, zatiaľ čo najmenší (5,8“) ponúkne optický senzor.

Takto vyzerá výrobná linka chrliaca Samsung Galaxy Note 9

Stredný a veľký Galaxy S10 zároveň ponúknu zakrivené displeje s predinštalovaným krycím sklom. Pre budúcich majiteľov je to skvelá správa, keďže krycie sklá pre zakrivené displeje sú nielen drahšie, ale aj náročnejšie na inštaláciu.

5G model začnú vyrábať neskôr

Výroba Samsung Galaxy S10 X s 5G konektivitou má začať neskôr a prebiehať bude v ich domovskej fabrike Gumi. Informátor pritom presne nešpecifikoval či a kedy sa začnú vyrábať aj skladacie Galaxy F. Vyjadril však obavy z neúspechu, keďže majú byť poriadne drahé.

K predstaveniu všetkých modelov (vrátane 5G aj skladacích) dôjde už 20. februára v americkom San Franciscu. Dostupnosť na svetových trhoch má byť nastavená na 8. marca.