Úvod Ulefone Ulefone Armor 6 Kráľ odolných smartfónov ukazuje svoj displej. Aký je a je tak dobrý ako...

Kráľ odolných smartfónov ukazuje svoj displej. Aký je a je tak dobrý ako pri iných telefónoch?

0

Odkedy sa na trh dostal Ulefone Armor 6, ktorý si od ľudí získal ľudovú prezývku kráľ odolných smartfónov, zaznamenali sme oň veľký záujem. Jednou zo silných stránok novinky je aj jeho displej, ktorý sa chce rovnať s telefónmi bez pridanej odolnosti. Aký je?

Ulefone Armor 6 ponúka 6,2-palcový displej s klasickým pomerom 16:9 a relatívne tenkými rámikmi. Výrobca tvrdí, že konkurencia pri rovnako veľkom tele ponúka displeje veľké len 5,6 palca.

Displej je okrem toho vybavený kvalitným podsvietením, vďaka čomu je dosť jasný cez deň (aj na priamom slnku), no zároveň sa dokáže dosť stmaviť pre pohodlné používanie v noci.

Dosť výkonu pre všetko

Ulefone Armor 6 svojej odolnosti vďačí certifikáciám IP68/IP69K a MIL-STD-810G. V jeho výbave sa okrem toho nachádza aj procesor Helio P60, 6 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko. Nechýba ani duálny 21 Mpx + 13 Mpx fotoaparát na zadnej strane a 13 Mpx selfie foťák na tej prednej. Zariadenie poháňa objemná 5 000 mAh batéria s podporou 10 W bezdrôtového nabíjania.

Armor 6 ďalej ponúka snímač odtlačkov prstov, sken tváre, plnú podporu slovenských 4G frekvencií, FC, Google Pay a Android 8.1 Oreo. Telefón sa predáva za 319,39 € priamo na Aliexpresse. Stačí si vybrať európsku verziu a farebné prevedenie. Obchod vám k telefónu pribalí aj bezdrôtovú nabíjačku.