Úvod Zariadenia Toto neprehliadni: Krásna stolová lampa od Xiaomi stojí 40 €, dostupná je...

Toto neprehliadni: Krásna stolová lampa od Xiaomi stojí 40 €, dostupná je z EÚ skladu!

Krásna stolová lampa s dlhou životnosťou LED svetiel od Xiaomi je dostupná priamo z EÚ skladu.

0
xiaomi
Xiaomi Mijia Yeelight

V kategórii inteligentného osvetlenia Xiaomi Mijia Yeelight sa nachádza hneď niekoľko rôznych typov svietidiel do domácnosti. Aj keď sú zaujímavé všetky, vyčnieva stolová lampa s absolútne minimalistickým dizajnom.

Stolová lampa z radu produktov Xiaomi Mijia Yeelight musí, samozrejme, aj svietiť, nielen dobre vyzerať. Užívatelia majú k dispozícii štyri režimy svietivosti, z ktorých každý je určený pre inú príležitosť (sústredenie, čítanie, PC a dieťa).

lampa
Xiaomi Mijia Yeelight

Xiaomi Mijia Yeelight

Cena: 40,71 €Dostupnosť: EÚ sklad

Ak by vám prednastavené profily náhodou nevyhovovali, jas a teplotu farieb si môžete nastaviť manuálne, pomocou aplikácie pre smartfóny. Využijete preto dvornú aplikáciu Mi Home priamo od výrobcu, alebo tiež známu IFTTT pre automatizáciu funkcií.

LED modul stolovej lampy Xiaomi Mijia Yeelight má životnosť 25 000 hodín a rozsah teplôt svetla sa pohybuje od 2700 po 6500K.

lampa
Xiaomi Mijia Yeelight

Táto stolová lampa stojí presne 40,71 EUR. Nachádza sa v európskom sklade e-shopu GearBest, čiže bude u vás od 3 do 5 pracovných dní. Doručenie je spoplatnené sumou 4,60 EUR. Náklad z časti vyrovná promo kód s textom GBTOPDEAL04, ktorý zabezpečí dodatočnú zľavu.

Jediný problém predstavuje čínska zástrčka, pre ktorú však zoženiete európsky adaptér veľmi ľahko. Ponúka ho hneď niekoľko domácich predajcov elektroniky.