Úvod Aplikácie Slovenský Sygic výrazne vylepšil Cockpit: Ukáže ti naklonenie aj preťaženie

Slovenský Sygic výrazne vylepšil Cockpit: Ukáže ti naklonenie aj preťaženie

2

Populárna slovenská navigácia Sygic, ktorú po celom svete používa viac ako 200 miliónov vodičov, prichádza s úplne novým doplnkom pre Android a aktualizovaným pre iOS – Cockpit.

Tvorcovia navigácie doplnok Cockpit vylepšili po stránke dizajnu a pridali pár nových funkcií.

Gro nového doplnku tvoria štyri indikátory. Náklon zobrazuje informáciu o aktuálnom uhle naklonenia vozidla, ktorá pomáha predchádzať prevráteniu, a to napríklad v náročnom teréne.

Informácia o nadmorskej výške pomáha vodičovi lepšie vyhodnocovať poveternostné podmienky vrátane snehu alebo mrazivého dažďa v horách a podľa toho prispôsobiť štýl jazdy.

sygic

Kompas zobrazuje smer vozidla z hľadiska svetových strán a indikátor gravitačnej sily slúži ako pomôcka pre vodiča v súvislosti so zrýchľovaním a bezpečným manévrovaním.

Zobrazenie indikátorov je možné minimalizovať do spodnej lišty užívateľského rozhrania, takže sa dajú tieto parametre pohodlne sledovať aj priamo počas navigovania. Podľa slov tvorcov bola táto funkcia užívateľmi najžiadanejšia.

Aplikáciu Sygic – GPS, Navigácia & Mapy si stiahnete z obchodu Google Play (TU) alebo Apple App Store (TU).

Cockpit nájdete v aplikácii Sygic medzi ostatnými platenými doplnkami ako Head-up Display, Dashcam či Real View navigácia. Stojí 7,99 € a ako funguje sledujte na videu nižšie.

Sygic Cockpit