Úvod Operátori Najväčší slovenskí operátori spustili predbežné objednávky na Samsung Galaxy S10

Najväčší slovenskí operátori spustili predbežné objednávky na Samsung Galaxy S10

0

Trio Samsung Galaxy S10 bolo oficiálne predstavené len včera, no už dnes si ich môžete predbežne objednať u všetkých veľkých operátorov. Oficiálna dostupnosť je v našich a iných končinách naplánovaná na 8. marca.

Samsung Galaxy S10 je prvotriednou vlajkovou loďou a všetky informácie o nej nájdete vo veľkom článku, ktorý sme publikovali hneď po predstavení. Ak si na jednu z noviniek brúsite zuby a plánujete si ju zaobstarať prostredníctvom operátorov, toto si pre vás tí najväčší hráči trhu pripravili.

Orange

Samsung Galaxy S10, S10+ a S10e si už môžete predbežne objednať u všetkých troch veľkých operátorov. Orange predbežné objednávky prijíma do 7. marca alebo do vypredania zásob. K paušálom Go sú novinky dostupné za cenu od 329 EUR.

Každý, kto si jednu z noviniek (okrem Galaxy S10e) v tomto období predobjedná, získa ako bonus bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds v hodnote 149 EUR. Pre uplatnenie bonusu sa musia zákazníci zaregistrovať na adrese samsung-bonus.eu/sk.

orange

Orange nám zaslal aj plné ceny nových smartfónov, za ktoré ich bude predávať. V ponuke budú tieto varianty.

  • Samsung Galaxy S10 v bielej a čiernej farbe – 899 EUR
  • Samsung Galaxy S10+ v čiernej farbe – 999 EUR
  • Samsung Galaxy S10+ s 512 GB úložiskom v čiernej farbe – 1250 EUR
  • Samsung Galaxy S10e v zelenej a čiernej farbe – 750 EUR

Ďalšie prevedenia Orange zatiaľ nespomína, no v priebehu času sa v ponuke objaviť pochopiteľne môžu.

Predbežnú objednávku v Orangei vykonáte na tejto adrese.

Telekom

Telekom prijíma predbežné objednávky pre vlajkové produkty spoločnosti Samsung v posledných rokoch pravidelne a ani rok 2019 nie je výnimkou. Predobjednať si môžete Samsung Galaxy S10 a S10+.

Pri nákupe cez web dostanete extra zľavu vo výške 20 EUR a takisto je k predbežným objednávkam dodávaný darček v podobe bezdrôtových slúchadiel Galaxy Buds. Telekom na svojich stránkach uvádza postup, ako sa k slúchadlám dostať.

telekom

V podstate ide o rovnakú registráciu na stránkach samsung-bonus.eu/sk, ktorú sme spomenuli vyššie pri operátorovi Orange.

Predbežnú objednávku v Telekome vykonáte na tejto adrese.

O2

Ani zákazníci O2 nebudú ukrátení o bonus – bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds. Podmienky tohto operátora sú v konečnom dôsledku totožné s konkurenciou vyššie, preto ich opakovať nebudeme.

O2

Operátor O2 si ale k ponuke pripravil prehľadnú samostatnú stránku, kde získate všetky potrebné informácie, a zároveň vykonáte predobjednávku. Stačí použiť tento odkaz, ktorý vás presmeruje priamo k publikácii na stránke soda.o2.sk.