Úvod Zariadenia Samsung okrem Galaxy S10 predstaví aj slúchadlá Galaxy Buds. Nabíjať sa budú...

Samsung okrem Galaxy S10 predstaví aj slúchadlá Galaxy Buds. Nabíjať sa budú ako žiadne iné!

Galaxy Buds nabijete bezdrôtovo priamo zo smartfónu.

0

Spoločnosť Samsung nám 20. februára ukáže svoju novú vlajkovú loď Galaxy S10 vrátane skladacieho modelu Galaxy F. Pri smartfónoch to však v ten večer vraj neskončí, pretože je pripravené ešte jedno malé prekvapenie. Svetlo sveta totiž uzrú i šikovné bezdrôtové štuple, ktoré by mali niesť názov Galaxy Buds.

Naznačuje to render od WinFuture, kde máme tieto dva audio kúsky príležitosť vidieť položené na zadnej strane Galaxy S10+. Svietiace notifikačné LED svetlo na prenosnej krabičke nám zase potvrdzuje prítomnosť reverzného nabíjania, o čom sme písali pred pár dňami.

Nová vlajková loď giganta Samsung bude vďaka tejto čoraz populárnejšej technológii môcť prenášať šťavu do prázdnych batérií hladnej elektroniky. A to bez toho, aby sme museli použiť akýkoľvek fyzický kábel. Bezdrôtový prenos by mal s najväčšou pravdepodobnosťou prebiehať prostredníctvom rozšíreného štandardu Qi, ktorý nie je cudzí ani spoločnosti Huawei a jej minuloročnému Mate 20 Pro.

Server GSMArena píše, že čo sa týka cenovky novinky, tak za štuple Galaxy Buds zrejme zaplatíme niečo okolo 150 eur. Pôjde teda o nepriameho konkurenta pre bezdrôtové slúchadlá zo slnečnej Kalifornie Apple AirPods.