Úvod Novinky Samsung Galaxy Note 10: Chystajú sa vraj až 4 fotoaparáty!

Samsung Galaxy Note 10: Chystajú sa vraj až 4 fotoaparáty!

0

Len krátko po predstavení troch vlajkových lodí pre prvú polovicu 2019 sa objavili informácie týkajúce sa modelu Galaxy Note 10. Vyplýva to zo zistení servera Sam Mobile, ktorému neznámy zdroj potvrdil, že Note 10 má ponúknuť až 4 zadné fotoaparáty.

Zariadenie s modelovým označením SM-N975F má ponúknuť ešte vyššiu výbavu než nový Galaxy S10. Note 10 má byť podobne ako S10 dostupný v 4G LTE a 5G verzii. Práve informácia o 5G verzii je v tomto článku azda najkľúčovejšia.

samsung galaxy S10 5G
Samsung Galaxy S10 5G má taktiež 4 fotoaparáty

Ak ste sledovali predstavenie Galaxy S10, iste ste si všimli, že jedna z verzií taktiež ponúka 4 fotoaparáty vzadu a dva vpredu. Je to práve Galaxy S10 5G, čo naznačuje, že podobnú, ak nie identickú výbavu, ponúkne aj Note.

Obrovský displej a vynovený S Pen

Chystaný Samsung Galaxy Note 10 má ponúknuť obrovský 6,66-palcový displej s pomerom strán 19,5:9 a ultratenkými rámikmi. Momentálne sa pošepkáva o tom, že nový Note možno neponúkne 3,5 mm výstup pre slúchadlá. Samsung sa s touto myšlienkou pohráva už dlhšie, čo je zjavné zo skladacieho Galaxy Fold, ktorý ho už nemá. Veľkými zmenami by mal prejsť aj S Pen, v ktorom sa môže objaviť zabudovaný fotoaparát.

Tak či onak, do prestavenia Galaxy Note 10 ostáva ešte polrok. Je dosť možné, že ho uvidíme počas veľtrhu IFA 2019, resp. v septembri na vlastnej Unpacked udalosti.