Úvod Samsung Samsung Galaxy F Takto vraj bude vyzerať Samsung Galaxy F: Bude mať dva displeje bez...

Takto vraj bude vyzerať Samsung Galaxy F: Bude mať dva displeje bez rámikov

0

Len krátko po tom, čo svet obletelo video s potenciálnym skladacím smartfónom od spoločnosti Samsung, sme sa dostali aj k špičkovo spracovaným renderom. Ako je teda príležitosť vidieť na vlastné oči, Galaxy F ponúkne až dva displeje, ktoré by nemali mať takmer žiadne rámiky.

Za obrázkami aj tentokrát stojí server LetsGoDigital, ktorý nedávno zverejnil i očakávanú podobu konkurenčnej alternatívy z dielne Huawei. Vtedy ale použil informácie z objaveného patentu konštrukcie. Po novom mal pre zmenu k dispozícii futuristickú víziu kórejského giganta, kde sa očakávaný Android smartfón na pár sekúnd objavil.

Keď túto podobu Galaxy F porovnáme s podobou, akú mal sčasti zamaskovaný prototyp, ktorý nám Samsung ukázal počas vývojárskej konferencie, tak sedia snáď všetky kľúčové vizuálne detaily. Dá sa preto predpokladať, že sme skutočne prišli do styku s reálnym a zároveň i takmer finálnym dizajnom. Predstavený kúsok bude v takom prípade iný iba v drobnostiach. Všetko ostatné by malo zostať na svojom pôvodnom mieste.

Dva displeje

Mnohí z vás už nepochybne počuli, že Galaxy F (respektíve Galaxy Fold) dorazí na pulty obchodov nie s jedným, ale až s dvomi pokročilými OLED displejmi. Jeden (4,58″) z nich nájdeme na vrchu, zatiaľ čo ten druhý (7,3″) zas v útrobách skladacej konštrukcie, pretože ho možno bez poškodenia ohýbať ako kus papiera. Oba však podľa nových renderov ponúknu takmer neexistujúce rámiky.

Čerstvý render Galaxy F
Čerstvý render Galaxy F (ZDROJ LetsGoDigital)
Čerstvý render Galaxy F
Čerstvý render Galaxy F (ZDROJ LetsGoDigital)