Úvod Výrobcovia Samsung Vyzerá parádne! Keramický Samsung Galaxy S10+ bude vyzerať ako perla

Vyzerá parádne! Keramický Samsung Galaxy S10+ bude vyzerať ako perla

Šperk pre tých najnáročnejších.

11
Keramická verzia Galaxy S10+ (vpravo) (ZDROJ mysmartprice.com / @ishanagarwal24)

Ako už určite mnohí viete, Samsung nám tento rok ukáže vlajkovú loď z prémiovej keramiky. Doteraz sme však o nej iba počuli. Veci sa zmenili až po tom, čo začal internetom kolovať render zadnej strany Galaxy S10+, ktorá nie je vyrobená z typického ochranného skla.

Tvorca renderov tvrdí, že máme k dispozícii vôbec jeden z prvých pohľadov na špeciálnu verziu avizovaného high-end smartfónu s gigantickým úložiskom aj gigantickou RAMkou. Snáď všetky dôveryhodné úniky spomínajú 1 TB priestor pre dáta a až 12 GB operačnú pamäť, takže jej čaro nebude tkvieť iba v konštrukčnom prevedení.

Treba však zároveň počítať i s gigantickou cenovkou. Keďže výrobca siahol po tom najlepšom z najlepšieho, keramickú verziu Galaxy S10+ si nedovolí len tak hocikto. Posledné úniky spomínali sumy, ktoré sa pohybovali okolo dychberúcich 1 500 eur. Základný model by mal pritom stáť zhruba polovicu.

Hviezdne trio Galaxy S10 spoznáme už o pár dní. Samsung naplánoval tohtoročné podujatie Unpacked na 20. februára, takže tým pádom predbehne každého jedného konkurenta. Tí tak spravia až počas Mobile World Congress 2019 o pár dní neskôr.